Vizitator nspro Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Salut! Am o problema cu acest laptop, nu merg cateva taste, din ce am verificat tastele care nu merg sunt pe acelasi traseu la tastatura deci problema e undeva pe placa de baza mai ales ca am schimbat tastatura si tot nu merg aceleasi taste. Intrebarea mea este daca exista o schema pentru placa de baza la acest model? Multumesc Link spre comentariu
marinescug Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Cu ce te ajuta schema p;acii de baza ? Vezi care taste nu merg,identifica-le pe conector si verifica lipiturile conectorului, sau chiar conectorul in sine, cu o lupa !In caz contrar, o mimi-tastatura externa si ai scapat ieftin. Link spre comentariu
Vizitator nspro Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Salut, am verificat care taste nu merg si am verificat traseul si conectorul pe placa, pana la conector e totul ok schema imi trebuie sa verific unde merg traseele de la conector sa vad care e intrerupt, orice schema sa ma pot ghida este binevenita. Multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum