Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

programare Kenwood tk-250(ajutor)

Vizitator razvan cardon

Postări Recomandate

Vizitator razvan cardon

Buna, am intrat in posesia unui Kenwood tk-250 as vrea sa ma ajutati daca se poate sa o pragramez in fregventa pentru radioamatori. Daca se poate si cum? Va multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• YO9IBC

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

If you have the KPG23D program and a programming cable, you are one step closer...First, you need to startup the program (NOTE:: THE KPG23D PROGRAM WILL NOT RUN UNDER DOS IN WINDOWS XP!!!! YOU WILL NEED TO REBOOT YOUR COMPUTER STRAIGHT TO DOS!!!!)When you have the program started and get to the program screen,1) Press "ALT"2) go to the MODEL menu3) Select the model you have/want...e.g. TK-250 (32 CH), TK-250 (160 CH), TK-350 (32 CH), TK-350 (160 CH).....Keeping in mind the model (250 or 350) you have to program4) hit enter and start writing your program. It will change the software pertaining to the channel capacity when you write to the radio itself.Aveti si softul aici.

Link spre comentariu
Vizitator razvan cardon

ok. multumim pentru tot ,acum imi ramane sa construiesc sau sa fac rost de cablu.am inteles ca programarea se face in DOS, :scarpin ,poate nu imi prind urechile pe acolo :speriat

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări