doru tv Postat Decembrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 18, 2010 Verificati cu un osciloscop forma semnalului SVCC la pin 6 TEA2014. Determinati prin masuratori pe componente cauza care determina deformarea semnalului video complex urmarind schema (de la iesirea pin 6 TEA2014).va salut.la ideea asta m-am gandit si eu,dar deocamdata nu am osciloscop,dar problema cu care ma confrunt nu se poate remedia dupa ureche.concluzia :nu investesti in scule nu dai randament Link spre comentariu
PETRE66 Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 defect initial c-ul 4u7 sau q101 . Link spre comentariu
valioval Postat August 11, 2016 Partajează Postat August 11, 2016 Eu am unul pe masa care ma albit nu sta pe programe se trage unde este mai rea imaginea si ramane asa cu bruaji Am schimbat condensatorii , integratul , integratul cel mic ka ul acela, filtru cu 5picioare , cele trei bobine nescarmate in ele de la altul , selectorul, Am reglat si din bobina cu surubelnita sta putin si fuge unde este imaginea cel mai rau aproape deloc si ramane acoloNu stiu ce sai mai schimb ... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat August 11, 2016 Partajează Postat August 11, 2016 Nu stiu ce sai mai schimb ... Alt chassis si se rezolva cu toate problemele... Selecturul de canale la-ti schimbat ??? Link spre comentariu
adydep Postat August 11, 2016 Partajează Postat August 11, 2016 Trebuie verificat pe pinul CAF de la PCA.dacă la acord pe post apar 2,5V,iar în căutare o excursie între 0V-5V.De asemenea verificat și semnalul IDENT pe PCA,dacă la apariția postilului concomitent cu sonorul apar 5V,adică logic1 Link spre comentariu
valioval Postat August 11, 2016 Partajează Postat August 11, 2016 Selectorul l am schimbat am sa verific caf si ident cum mi ati scris Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum