Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung Ck 5026Z

doru tv

Postări Recomandate

Verificati cu un osciloscop forma semnalului SVCC la pin 6 TEA2014. Determinati prin masuratori pe componente cauza care determina deformarea semnalului video complex urmarind schema (de la iesirea pin 6 TEA2014).

va salut.la ideea asta m-am gandit si eu,dar deocamdata nu am osciloscop,dar problema cu care ma confrunt nu se poate remedia dupa ureche.concluzia :nu investesti in scule nu dai randament :sparge:
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru tv

8

• naebv

3

• elmar

2

• valioval

2

Top autori în acest subiect

• 5 ani mai târziu...

Eu am unul pe masa care ma albit nu sta pe programe se trage unde este mai rea imaginea si ramane asa cu bruaji Am schimbat condensatorii , integratul , integratul cel mic ka ul acela, filtru cu 5picioare , cele trei bobine nescarmate in ele de la altul , selectorul, Am reglat si din bobina cu surubelnita sta putin si fuge unde este imaginea cel mai rau aproape deloc si ramane acoloNu stiu ce sai mai schimb ...

Link spre comentariu

Trebuie verificat pe pinul CAF de la PCA.dacă la acord pe post apar 2,5V,iar în căutare o excursie între 0V-5V.De asemenea verificat și semnalul IDENT pe PCA,dacă la apariția postilului concomitent cu sonorul apar 5V,adică logic1 :96

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări