Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sony Cyber-shot DSC-P73

Tavi

Postări Recomandate

ceva caracteristici in mare :

4.1 mega pixeli

3x zoom optic

rezolutie maxima la poze : 2304x1728

face film in format MPEG la 640x480 si 30fps , limitat de card ( poate sa suporte pana la 1G memory stick pro - eu am 512 )

are lcd mic de 1.5 dar este mai mult decat suficient

si are un sac de setari si posibilitati

mai multe puteti afla de ex de aici :

http://www.steves-digicams.com/2004_reviews/p73.html

alte avantaje :

- e al meu

- dimensiuni nu prea mari

- acumulatorii in nr de doi tin destul

alte dezavantaje :

- nu face filme in format avi, si din cauza asta ocupa mult loc pe card

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Tavi

14

• sxnel

4

• nicul

2

• Bogdi16

1

Top autori în acest subiect

De curand am achizitionat ( de ocazie ) un aparat foto Sony Cyber-Shot, model DSC-P10 . Nu am card la ea , sau ma rog stick memory , nici cablu de conectare la calc. cum de altfel nici driver sau vreo aplicatzie ceva . Am doar camera cu acumulator inclus ( nu este cu acumulatori "tip R6 "), si incarcatorul . Fara memory stick , nu pot face nici o poza, numai ca as dori sa aflu, daca e normal ca imaginea sa se vada "manjita " stearsa parca, in plan vertical , ca si cum in momentul fotografierii, s-a miscat in plan vertical aparatul ?! De ce intreb toate astea ? Daca e normal sa faca asa , sa stiu ca sa ii caut si celelalte "accesorii " , Iar daca este cumva bushita , sa-i frec doua ciocane lui ala de mi-a dat-o ! :smt021 Cu stima Sxnel

Link spre comentariu

Nu este normal! Numa dak nu ai ceva setari pt efecte de majit :rock: Eu zic ca linistit poti sa aplici ciocanele alea.Dak gresesc rog sa fiu corectat. Nu cunosc modelul ! PS: Misto aparat TARA :goodman: sa-l fol sanatos!

Link spre comentariu

ai incercat pe toate setarile sa faci poze ?chiar daca o pui pe un suport fara sa se miste tot asa face pozele ?atunci nu este normal , evidentdriver nu ai nevoie, il are xp-ul , si se instaleaza instantaneu cand ii cuplezi cablul usbar fi pacat sa fie stricata , la 5Mp ies poze superla design si pozitionarea butoanelor seamna foarte mult cu a mea :goodman:

Link spre comentariu

Da, am incercat pe toate setarile si rezultatul este acelasi . Nu este vorba de miscat , prin display se si vede tot asa cum iese si poza ,cu "stersaturi verticale" . Problema cea mare este ca, eu fara card nu pot sa fac poze cu ea, imi arata numai ultima poza facuta ! Adica face poza si urmatoarea "nu o mai tzine minte", ca si cand nu ar avea deloc memorie interna . Ori aici :

http://www.imaging-resource.com/PRODS/P10/P10DAT.HTM

spune ca ar trebui sa aiba 32MB intern , daca am intzeles eu bine.

Nush ce sa mai cred ! :axe:

Link spre comentariu

pai original a avut card interna mea de ex a avut card de 16 prima dataoricum trebuie sa se vada si ultima imagine ok pe camera , o sa testez si eu la a mea fara card sa vad ce se intampla si iti spun :goodman:

Link spre comentariu
Vizitator mister_rf

...spune ca ar trebui sa aiba 32MB intern , daca am intzeles eu bine.

Nu, acolo se spune ca se include un card de 32MB la vanzarea camerei ...Camerele mai serioase nu au memorie interna pentru stocarea fotografiilor, au doar memoria necesara pentru buffer... Si fara card ai doar ultima fotografie memorata in acest buffer. :yawinkle:
Link spre comentariu

Probabilitatea ca sa fie defecta este de 150 % :toimonster: mare pacat, pt ca o sa am de alergat pe cineva si nu prea imi place sa fac "jogging "pe seara :axe: ! I-am pus si card si tot degeaba , de fapt nu are nici o legatura una cu alta ...

Link spre comentariu

Interesant , n-am desfacut pana acum nici unul cu plasma ! Is mai saraci astia pe aici, pe la Constantza ! :drinkers: NU le mai repara, le schimba pe altele noi ! Plasma, este in "atelier" la tine ? Daca mi-ar fi functionat sony-ul as fi atasat si io ceva fotografii ... mamah ei de rabla :axe: !!!

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări