Vizitator cldumitrescu Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Mi-am instalat un sistem de alarma antiefractie bazat pe o centrala Paradox Magellan MG5050 la care am pus o sirena de interior S03/A si una de exterior PS-128. Centrala a fost preconfigurata contracost de catre firma de unde am cumparat-o.Sirena de exterior functioneaza normal in schimb sirena de interior S03A bazaie deca o leg la +Bell si -Bell. Am incercat sa pun o rezistenta de 1 kohm intre +Bell si -Bell, dar in acel moment nicio sirena nu a mai sunat. Daca pun sirena de interior fara rezistenta la fel, nu suna nicio sirena. Asa ca am scos rezistenta si sirena de interior si stau cu o eroare de tip "bell is missing", dar alarma cu sirena de exterior functioneaza ok.Cum fac sa folosesc ambele sirene? Link spre comentariu
Vizitator djmarkro Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 pune inapoi rezistenta de 1 kohm si eroarea cu bell missing iti va disparea. Testeaza sirena de interior sau incearca sa pui alta sirena de interior pe centrala. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum