Vizitator tnc69 Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 In bloc avem un interfon Electra cu panou exterior tip P4S.A91G. Deoarece inainte de montarea interfonului aveam existent un automat de scara (vechi, analogic, pe 220V), nu s-a pus in discutie achizitionarea unuia nou (din motive financiare). Ca urmare, pentru activarea automatului, dupa intrarea in bloc, trebuie sa bajbaim pe intuneric pana la proximul buton.Stiu ca panoul exterior are 2 borne, AS si +14V, la care se poate conecta un automat de scara Electra. Nu stiu insa ce forme de semnal dau aceste borne. Intrebarea este daca se poate face un circuit care, prin aceste 2 borne, sa poate comanda (printr-un releu) butonul "cap-scara" de automatul de scara vechi, astfel incat cand prezinti tagul la panou sa se aprinda automat lumina. Link spre comentariu
marinescug Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Ia si tu un releu pune-l in paralel cu releul deschidere usa. Contactele de la releu le pui in paralel cu colona de intrerupatoare de pe scara. Link spre comentariu
blazeu Postat Februarie 10, 2011 Partajează Postat Februarie 10, 2011 Iar din cate stiu eu, releul va fi la 12 volti. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum