gedd Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 brennerul merge perfect....cine are probleme sa ma contacteze...atentie,nu cositoriti traseele....deoarece programatorul este alimentat din portul USB,curentul este mic iar cositorirea duce la modificarea impedantei bobinei, ridicatorul de tensiune nu mai furnizeaza tensiunea de programare in parametrii optimi...am patit-o... Link spre comentariu
maverik_ro Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 bravo ne bucuram ( eu si colegi de pe elforum ) .... in rest ? toate bune ??? Link spre comentariu
gedd Postat Decembrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2010 mai citeste odata ce am scris.....am vazut ca multi se impotmolesc la realizarea acestui programator si am crezut de cuviinta sa dau o mana de ajutor...dar in caracteristicul stil romanesc...buna ziua am dat belea mi-am capatat... Link spre comentariu
maverik_ro Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 io ma refeream strict la ce ai scris in primul post , pe care l-ai modificat ulterior . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum