Vizitator danut_ab Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Buna ziua,am si eu o problema de incepator,din pacate pentru mine am reusit performanta de a formata un reportofon Sony ICD-PX 820 (antivirusul meu imi spunea ca pe el exista un virus ) iar in urma acestei operatii m-am ales cu un stik de 2gb de toata frumusetea. Acum nu mai pot face nimic cu reportofonul ,nu mai inregistreaza nu mai reda,nu mai vad daca am sau nu ceva muzica sau video pe el, nu mai pot intra in meniul lui. Calculatorul il vede ca pe un stik pot sterge sau copia pe el,dar doar atat. Intrebarea mea este: se mai poate face ceva cu el (nu stiu, instalarea unui sistem de operare ca si windows,sau ceva driveri care sa poata face utilizarea lui ca in starea initiala). Odata cu cumpararea reportofonului am primit si un CD cu niste driveri am incercat sa-i instalez pe reportofon dar nu am reusit nu se instaleaza,in calculator pot sa-i instalez dar reportofonul ramane mut. Daca stie cineva cum pot sa remediez problema il rog sa ma ajute,ori aici pe forum,ori pe adresa de mail [email protected] Link spre comentariu
marinescug Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Incearca cu un manager de fisiere sa restaurezi continutul flashului. Asat daca nu ai avut ideea neinspirata sa scrii pe el.Compact flash recovery cauta pe Goagal. Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Mai mult ca sigur pe acel CD exista un fisier cu instructiuni, in format pdf+toate fisierele necesare, ce pot fi puse la loc pe reportofon. Link spre comentariu
Vizitator danut_ab Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Am copiat cateva melodii din calculator pe el,sa inteleg ca acum nu se mai poate face nimic? acum pot sa il ascund intr-un sertar? Link spre comentariu
marinescug Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Am copiat cateva melodii din calculator pe el,sa inteleg ca acum nu se mai poate face nimic? acum pot sa il ascund intr-un sertar? Pai daca tu ai bulit softul intern sau cel putin un fisier din softul intern, daca nu "iese" nimic cu un utilitar de recupewrare a datelor de pe medii de tip flash, cauta un drum la un distribuitor autorizat Sony ca sa-ti rescrie softul intern. La modeul respectiv nu am vazut nimic la liber. Softul de pe CD am nteles ca e legat doar de editare audio. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum