Vizitator ady333 Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 poate cineva sa imi puna o poza sau un filmulet cu locul unde se leaga fiecare mufa din poza de mai jos,sunt mufele de la geamuri electrice golf 3,am montat aceste geamuri in locul celor manualesi m-am blocat la legarea lor in blocul de relee sau unde or veni,multumesc mult[attachment=0]fire_geam_electric.jpg[/attachment] Link spre comentariu
kappy Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 am o problema asemanatoare intr-un fel....fratele meu are un golf 3 la care vrem sa ii schimbam butonul ce inchide si deschide geamul dreapta, fata. in butonul defect intrau 6 fire : rosu - pe doua lamele(+) negru - pe o lamela (-,sau masa) albastru 1 - pe o lamela (fir ce merge la motorul de la geam) albastru 2 - pe o lamela (fir ce merge la motorul de la geam) gri - pe o lamela (fir ce comanda deschiderea geamului, de la portiera soferului) Stie cineva cum se pot lega aceste fire astfel incat da functioneze geamul electric, avand in vedere ca butonul nou, tot de golf 3 fiind , are doar 5 lamele(pini)? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum