Vizitator MariusikDeva Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 SAL am cumparat un subwoofer auto de 400W are 4-8ohmi am un amplificator auto care nu are filtru pe el si m-ar interesa daca ma poate ajuta cineva de unde pot sa cumpar un filtru pt acest subwoofer sa scoata numai bas nu si inalte sau ce anume pot sa fac sa nu mai scoata si intalte.Multumesc! :cry: Link spre comentariu
Spitfire Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Statia de amplificare auto nu are iesire separata pentru subwoofer? Celelalte difuzoare, pentru medii si inalte, ce model sunt? Link spre comentariu
rares01 Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 spune ce model este statia de obicei ele au reglaje pentru ce vrei tu fara sa aiba iesire speciala de joase Link spre comentariu
Shambala Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 viewtopic.php?f=4&t=72266 Link spre comentariu
Shambala Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 In topicul anterior nu am postat schema (considerand ca este cunoscuta); iat-o :Toate cele scrise in topicul anterior raman valabile(pt auto L = 5 - 5,5mH, pt ascultat in camera L = 4mH, C = 150uF nepolarizat) Link spre comentariu
CBI Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 aveti grija cu valorile alea mari la condesantorul in paralel ca f multe statii dastea ieftine legate in punte intra in oscilatie la putere medie-mare si se poate strica difuzorulAm incercat si eu mai demult si pe playerul meu de 4x22 tot asa,in ideea de a filtra pasiv difurile spate sa dea numai bas,si facea f uratIn cele din urma am schimbat cu un pioneer care au o functie special pt asa ceva si am fost mult mai fericitDaca ai statie separat pt subwofer,mai bine cauta sa faci o filtrare la semnal mic,inainte de statie,char si daca este tot filtru pasiv(adica fara componente active,operationale tranzistoare...) Link spre comentariu
Vizitator MariusikDeva Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Multumesc mult pt tot rog un moderator sa inchida topicu ca am rezolvat miam cumparat o statie ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum