Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

SAL TUTUROR (FILTRU SUBWOOFER)

Vizitator MariusikDeva

Postări Recomandate

Vizitator MariusikDeva

SAL am cumparat un subwoofer auto de 400W are 4-8ohmi am un amplificator auto care nu are filtru pe el si m-ar interesa daca ma poate ajuta cineva de unde pot sa cumpar un filtru pt acest subwoofer sa scoata numai bas nu si inalte sau ce anume pot sa fac sa nu mai scoata si intalte.Multumesc! :freaza: :cry:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Shambala

2

• Spitfire

1

• CBI

1

• rares01

1

Top autori în acest subiect

In topicul anterior nu am postat schema (considerand ca este cunoscuta); iat-o :Toate cele scrise in topicul anterior raman valabile(pt auto L = 5 - 5,5mH, pt ascultat in camera L = 4mH, C = 150uF nepolarizat)

Link spre comentariu

aveti grija cu valorile alea mari la condesantorul in paralel ca f multe statii dastea ieftine legate in punte intra in oscilatie la putere medie-mare si se poate strica difuzorulAm incercat si eu mai demult si pe playerul meu de 4x22 tot asa,in ideea de a filtra pasiv difurile spate sa dea numai bas,si facea f uratIn cele din urma am schimbat cu un pioneer care au o functie special pt asa ceva si am fost mult mai fericitDaca ai statie separat pt subwofer,mai bine cauta sa faci o filtrare la semnal mic,inainte de statie,char si daca este tot filtru pasiv(adica fara componente active,operationale tranzistoare...)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări