Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Mesa M60A

Ovidanie

Postări Recomandate

Amplificator Mesa model M60A. Soclurile negre notate cu X1, X2, X3 sunt pentru transformatoare. Transformatoarele arata ca si cum ar fi o lampa ecranata. In ultima fotografie puteti vedea transformatorul. Am fotografiat doar sasiul, acest amplificator are si carcasa metalica, fotografii cu amplificatorull montat voi posta cand termin reparatiile. Tuburile sunt cele originale, probabil sunt uzate, inca nu stiu ce vrea clientul: comand originalele sau modific sa functioneze cu tuburi europene. Amplificatorul se alimenteaza la 110V.

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• fgbogdan

1

• Ovidanie

1

• zal

1

Top autori în acest subiect

Vizitator viobio

6EU7 este un 12AX7 cu amplificare mai mare si zgomot mai mic ,se poate inlocui cu ECC83,6H2P7247 se poate inlocui cu ,ECC82,,12AU7Finalele se pot inlocui cu 6L6GT,EL34,KT66un amplificator conceput pentru a fi bun la toatetraf de iesire cu Raa mare ,anodica este la 610v!SUCCES LA RESTAURARE

Link spre comentariu

am facut si eu bucati un BOGEN dar pe tranzistori. Intradevar acele "lampi ecranate" sunt transformatoare pentru intrarile de microfon. Erau 4 intr-al meu. Oricum jos palaria lamodul in care era lucrat la interior. Avea si trafo de iesire pentru o plaja foarte larga de impedante.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări