Ovidanie Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Amplificator Mesa model M60A. Soclurile negre notate cu X1, X2, X3 sunt pentru transformatoare. Transformatoarele arata ca si cum ar fi o lampa ecranata. In ultima fotografie puteti vedea transformatorul. Am fotografiat doar sasiul, acest amplificator are si carcasa metalica, fotografii cu amplificatorull montat voi posta cand termin reparatiile. Tuburile sunt cele originale, probabil sunt uzate, inca nu stiu ce vrea clientul: comand originalele sau modific sa functioneze cu tuburi europene. Amplificatorul se alimenteaza la 110V. Link spre comentariu
Vizitator viobio Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 6EU7 este un 12AX7 cu amplificare mai mare si zgomot mai mic ,se poate inlocui cu ECC83,6H2P7247 se poate inlocui cu ,ECC82,,12AU7Finalele se pot inlocui cu 6L6GT,EL34,KT66un amplificator conceput pentru a fi bun la toatetraf de iesire cu Raa mare ,anodica este la 610v!SUCCES LA RESTAURARE Link spre comentariu
zal Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Deci am avut dreptate că ciudăţenia aia poate fi un trafo de microfon. În general erau ptr soclu octal. Link spre comentariu
fgbogdan Postat Decembrie 17, 2010 Partajează Postat Decembrie 17, 2010 am facut si eu bucati un BOGEN dar pe tranzistori. Intradevar acele "lampi ecranate" sunt transformatoare pentru intrarile de microfon. Erau 4 intr-al meu. Oricum jos palaria lamodul in care era lucrat la interior. Avea si trafo de iesire pentru o plaja foarte larga de impedante. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum