sergiu mihoc Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 ce imi recomandati pentru o pereche de sateliti, delta pro15a sau kappa pro15aeu as merge pe delta pro15a fiindca urca mai bine si are spl mai marisor.astept parerile voastre.amandoua in combinatie cu psd2002 Link spre comentariu
djdansmart Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Pai daca sunt pt sateliti..ti-ai raspuns singur! Am facut boxe cu Delta15 si sunau foarte bine..tot PSD2002 am pus si eu la vremea aia! Un singur neajuns au driverele alea..daca tii boxele intr-un spatiu rece (iarna) nu stiu ce se intampla dar toata membrana de titan se sparge..curge praf ! Am facut pt o disco 4 sateliti cu PSD2002 si dupa un timp..la o verificare,cand am dat jos bobina..era sparta la 2 drivere..alta explicatie nu am gasit..decat temperatura scazuta..(inghetai inauntru in cursul saptamanii) Link spre comentariu
sergiu mihoc Postat Decembrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2010 pentru mine nu e o problema ,fiindca le tin in casa, deci nu o sa fie expuse la temperaturi scazute Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Decembrie 15, 2010 Partajează Postat Decembrie 15, 2010 Pai daca sunt pt sateliti..ti-ai raspuns singur! Am facut boxe cu Delta15 si sunau foarte bine..tot PSD2002 am pus si eu la vremea aia! Un singur neajuns au driverele alea..daca tii boxele intr-un spatiu rece (iarna) nu stiu ce se intampla dar toata membrana de titan se sparge..curge praf ! Am facut pt o disco 4 sateliti cu PSD2002 si dupa un timp..la o verificare,cand am dat jos bobina..era sparta la 2 drivere..alta explicatie nu am gasit..decat temperatura scazuta..(inghetai inauntru in cursul saptamanii)Calota sparta este in general semn ca filtrarea a fost facuta prea josCalota se sparge ca urmare a impactului cu phaseplug-ulVeilside, iti recomand sa studiezi GRAFICELE producatorului, eminence fiind recunsocut ca posteaza specificatii de sensibilitate aiurea obtinute din peakurile de raspuns al difuzoarelor.toate difuzoarele lor au sensibilitate medie mai mica decat cea declarata de ei . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum