Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

delta pro15a VS kappa pro15a

sergiu mihoc

Postări Recomandate

ce imi recomandati pentru o pereche de sateliti, delta pro15a sau kappa pro15aeu as merge pe delta pro15a fiindca urca mai bine si are spl mai marisor.astept parerile voastre.amandoua in combinatie cu psd2002

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sergiu mihoc

2

• Mircea Bartic

1

• djdansmart

1

Top autori în acest subiect

Pai daca sunt pt sateliti..ti-ai raspuns singur! Am facut boxe cu Delta15 si sunau foarte bine..tot PSD2002 am pus si eu la vremea aia! Un singur neajuns au driverele alea..daca tii boxele intr-un spatiu rece (iarna) nu stiu ce se intampla dar toata membrana de titan se sparge..curge praf :sparge: ! Am facut pt o disco 4 sateliti cu PSD2002 si dupa un timp..la o verificare,cand am dat jos bobina..era sparta la 2 drivere..alta explicatie nu am gasit..decat temperatura scazuta..(inghetai inauntru in cursul saptamanii)

Link spre comentariu

Pai daca sunt pt sateliti..ti-ai raspuns singur! Am facut boxe cu Delta15 si sunau foarte bine..tot PSD2002 am pus si eu la vremea aia! Un singur neajuns au driverele alea..daca tii boxele intr-un spatiu rece (iarna) nu stiu ce se intampla dar toata membrana de titan se sparge..curge praf :sparge: ! Am facut pt o disco 4 sateliti cu PSD2002 si dupa un timp..la o verificare,cand am dat jos bobina..era sparta la 2 drivere..alta explicatie nu am gasit..decat temperatura scazuta..(inghetai inauntru in cursul saptamanii)

Calota sparta este in general semn ca filtrarea a fost facuta prea josCalota se sparge ca urmare a impactului cu phaseplug-ulVeilside, iti recomand sa studiezi GRAFICELE producatorului, eminence fiind recunsocut ca posteaza specificatii de sensibilitate aiurea obtinute din peakurile de raspuns al difuzoarelor.toate difuzoarele lor au sensibilitate medie mai mica decat cea declarata de ei .
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări