Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Echivalent 2SA1930

Vizitator ad3

Postări Recomandate

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Relav

5

• misuraelectronic

4

• zal

2

• misu ploiesteanu

1

Ar merge 2SA968 , dar cred ca si acesta este greu de gasit. Insista , si pune tot un tranzistor japonez dar sa fie original.Totusi acesta pe care ti l-am propus are curentul de colector de1,5 A fata de cel original care are 2A.

Link spre comentariu

2SA1943 transistor pnp 250V 17A 150W TO-264

... :ras: am impresia ca va cam bateti joc de cel care a intrebat...! omul a cerut echivalenti la un tranzistor prapadit de 2 amperi...!!! ce naiba sa faca virgula cu un tranzistor de 17 amperi...?!?! :nebun:
Link spre comentariu

D-le misuraelectronic (expert in telecomenzi si componente electronice) Chiar daca sunteti expert incercati sa fiti mai diplomat in exprimare. Daca ati fi spus "eca recomanda totusi ca echivalenti pe ....." nu era mai de bun simt. Nu stiu de unde ati tras concluzia ca mi-am cam batut joc de cel care a intrebat. Daca nu ma insel cred ca am mai citit un post in care ati avut tot asa o atitudine de .........................

Link spre comentariu

Bagă MJE15030/15031, se găsesc uşor, sînt mai forţoşi şi ar trebui să meargă mai reci. Nu mai căuta trz care nu se mai fabrică de mult. Ar fi indicat să înlocuieşti ambii trz prefinali, nu doar unul, aia e cîrpeală. Trz finali în ce stare sînt? Ce model e ampliful?

Link spre comentariu

@ domnul relav...!n-am de ce sa fiu diplomat cu amatorii care se dau drept profesionisti...! se pare ca dvs ori ati facut misto de dl ad3 , ori nu aveti notiunea marimilor fizice si electrice din acest domeniu ...aka electronica...! daca nu stiati cumva , 2sa1930 este fabricat in capsula to220 izolata , si tine 2 amperi curent de colector...! 2sa1943 este fabricat in capsula to264 , are tabla pe spate si tine un curent de colector de 15 amperi...! pentru orice profesionist din acest domeniu este clar ca buna-ziua ...de ce mama naibii sa montezi un ditamai tranzistorul de 15 amperi --- folosit cu precadere ca final de aaf in multe statii --- pe post de prefinal ...?!?! oare cum ati ajuns taman la acesta si cum de nu v-ati oprit la unul de vreo 50 de amperi ?...ca sa fiti mai sigur , nu de alta ... :ras: ps...ca sa nu mai zic ca mai sus ati postat o gramada de prostii...

Ce spui de astia: 2SA1943 transistor pnp 250V 17A 150W TO-264 2SC5200 transistor npn 250V 17A 150W TO-264

... :ras: 2sa1943 / 2sc5200 au parametrii reali...230v vcb0 , 230v vce0 , 15a ic max , 150 w putere disipata @ 25 grade celsius...! parametrii aceia postati de dvs probabil ca i-ati preluat de la vreo fabrica de pioneze resapate , aflata pe vreun vapor in deriva ... :nebun:
Link spre comentariu

D-le misuraelectronic, De ce va comportati pe acest forum ca un dictator (avatarul vi se potriveste de minune) ? Ati afirmat ca am postat o gramada de prostii"ps...ca sa nu mai zic ca mai sus ati postat o gramada de prostii...Relav scrie:Ce spui de astia: 2SA1943 transistor pnp 250V 17A 150W TO-264 2SC5200 transistor npn 250V 17A 150W TO-264... 2sa1943 / 2sc5200 au parametrii reali...230v vcb0 , 230v vce0 , 15a ic max , 150 w putere disipata @ 25 grade celsius...! parametrii aceia postati de dvs probabil ca i-ati preluat de la vreo fabrica de pioneze resapate , aflata pe vreun vapor in deriva ... "Ia uitati-va in foaia de catalog din acest link ( care nu e al unei fabrici de pioneze): http: //www1.futureelectronics.com/doc/FAIRCHILD/2SA1943RTU.pdf V-ati convins ca prostiile sunt postate de d-voastra? Dar nu vreau sa continui polemica si nu vreau sa raspund cu aceeasi moneda (jigniri).

Link spre comentariu

pentru anumiti novici notorii in acest domeniu vast al componentelor electronice , facem urmatoarele precizari ... menite sa-i mai scoata un pic din bezna ignorantei ... :rade:

1-- detinatorul patentului de fabricatie pentru 2sa1943 / 2sc5200 este firma TOSHIBA , JAPONIA ...! data-sheet-ul cu caracteristicile tranzistoarelor originale sint prezentate in link-ul urmator...

http://www.toshiba.com/taec/components2 ... 6/7673.pdf

2-- la ora actuala , exista 3 mari firme in lume care au cumparat LEGAL drepturile si licenta de fabricatie pentru perechea de tranzistoare de mai sus de la firma TOSHIBA , anume ... MAGNATEC , ST MICROELECTRONICS si FAIRCHILD SEMICONDUCTORS...!

3-- nu are nici cea mai mica relevanta link-ul postat de dvs , atita vreme cit informatiile oficiale trebuie sa le culegem de pe site-ul mama al originalelor , adica TOSHIBA ...! daca fairchild semiconductors nu respecta intocmai RETETA originala de fabricatie , este problema lor comerciala si/ sau juridica ...nicidecum a noastra...!

4-- chiar daca ar fi cum sustineti dvs , trebuie sa stiti ca pe piata europeana NU SE COMERCIALIZEAZA ABSOLUT DELOC 2sa1943 / 2sc5200 fabricate de fairchild semiconductors...asa ca demersul dvs este complet inutil... :rade: pe piata europeana se vind numai tranzistoare 2sa1943 /2sc5200 marca TOSHIBA ...originale si / sau piratate...evident...! :da

Link spre comentariu

2SA1943 transistor pnp 250V 17A 150W TO-2642SC5200 transistor npn 250V 17A 150W TO-264 pe ei ii folosesc ca finali am luat tranzistorii : 2sa1306a si MJE15030/15031: da sunt mici in tensiune cu vreo 20 de v si daca ii bag nu se ard?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări