Vizitator ViMe Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 In primul rand, cu ocazia primului meu post pe acest forum, doresc sa va salut aici pe toti, chiar daca unii ne cunoastem de la diverse intalniri sau de pe alte forumuri. Apoi, as dori prin aceasta prima inteventie sa aduc o mica contributie pe partea de software, care imi este mai apropiata; de accea m-am gandit sa va propun acest subiect. Iata cateva astfel de discuri, ce pot fi descarcate la liber de pe Internet: RealTraps - Test Tone CD Audio test CD, by Arve Bersvendsen Bink Audio Test CD, by Michael Knowles Various burn-in wave files, from burninwave.com. * Se recomanda o Foarte MARE Atentie! Inainte de folosire (re)cititi instructiunile! Link spre comentariu
mitidj2008 Postat Decembrie 21, 2010 Partajează Postat Decembrie 21, 2010 Bink Audio Test CD, by Michael KnowlesFoarte mult mia placut asta ca e in wave unde nu se perde din calitae daca nu gresesc Link spre comentariu
iulker Postat Septembrie 26, 2011 Partajează Postat Septembrie 26, 2011 Bink Audio Test CD, by Michael KnowlesFoarte mult mia placut asta ca e in wave unde nu se perde din calitae daca nu gresesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum