dariuspopescu Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Am gasit in modulul de comanda stabilizatorul de 5V care nu mai scotea nimic, precum si C-ul de filtraj de 1000 micro/16V umflat.Dupa ce le-am scos din cablaj, am masurat la rece si am gasit alimentarea CI tip PIC16F84 cca 7 ohmi fata de masa (pinul5 fata de pinul14).Daca voi scimba PIC-ul imi puteti da un dump cu ce ar trebui scris in el? Mentionez ca nu am niciun fel de documentatie a alarmei, o am la pachet cu masina. Link spre comentariu
Ashky Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Vezi intai daca decodarea semnalului de la telecomanda e facuta de receptor, adica daca mai e si alceva pe modulul ala inafara de operationale.Daca decodarea e facuta de receptor rezolvarea cea mai simpla e sa faci tu softul, daca nu, e cam complicat. Eu am facut un soft de decodare ptr PT2272 si nu e simplu deloc.O alta varianta ar fi sa iei alta alarma, eu am dat 70ron pe un fai-330.Dump-ul nu cred sa-l gasesti pe undeva. Manualul il gasesti aici http://www.daciaclub.ro/magicar-fai-300-t181103.html postul nr 8 Link spre comentariu
dariuspopescu Postat Decembrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Vezi intai daca decodarea semnalului de la telecomanda e facuta de receptor, adica daca mai e si alceva pe modulul ala inafara de operationale.Daca decodarea e facuta de receptor rezolvarea cea mai simpla e sa faci tu softul, daca nu, e cam complicat. Eu am facut un soft de decodare ptr PT2272 si nu e simplu deloc.O alta varianta ar fi sa iei alta alarma, eu am dat 70ron pe un fai-330.Dump-ul nu cred sa-l gasesti pe undeva.Manualul il gasesti aici http://www.daciaclub.ro/magicar-fai-300-t181103.html postul nr 8Am pus osciloscopul si am semnal de intrare in PIC, diferit functie de actionarea telecomenzii.Totusi cred ca mai simplu iau alta alarma, ca un PIC nou costa in jur de 40 RON. Link spre comentariu
elcomar Postat Ianuarie 28, 2011 Partajează Postat Ianuarie 28, 2011 un pic 16 f 84 il gasesti si la 9 ron, cauta pe net un magazin din alexandria, eu am luat si sunt bune si nu am luat unul... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum