Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

subwoofer Magnat

Vizitator maki

Postări Recomandate

am un subwoffer auto Magnat (tub) ,pe el scrie max power 400w pe difuzor scrie Bull Power 250w. am dat difuzorul jos din cauza ca surburile care era prins s-au desfacut singure in timp de la vibratie si am observat ca membrana de pe margine are niste crapaturi fine unde se imbina cu conul de carton . mentionez ca are in jur de 8 ani .am cateva intrebari 1 ce parere aveti despre firma Magnat ? ( e ceva de capul lor ? ) 2 difuzorul m-ai duce macar 1 an ? se poate carpi ceva la el ? inca nu e rupta membrana dar vad fisuri cind apas pe membrana .Nu stiu daca merge lipita (e un material poros ...parca e burete )multumesc ptr raspunsuri

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Zile populare

Vizitator Vasile

Magnat sta destul de bine la calitatea difuzoarelor AUTO, eu ii consider buni.Poate linistit sa mai tina 1 an acel difuzorSe poate carpi. Cauta prin magazinele de electronice suspensii care se vand cu tot cu lipiciul aferent, o pui acolo frumos si gata :P

Link spre comentariu
Vizitator maki

thks. Vasile .Difuzorul inca suna bine pot sa zic ca aproape la fel fata de cum era nou .acum nu shtiu de unde e defectul ,de la vechime ? (a stat in portbagaj la temperaturi de 60 grade poate chiar mai mult vara mai ales ca e masina de culoare inchisa sau de la putere ? (l-am naucit cu 200w rms adica statia magnat 2 x100w pusa in bridge ) si asta de vreo 7 sau 8 ani. oricum isi merita banii ptr vremea aceea ..cam 700 DM tub + statie edit

"Vasile" Se poate carpi. Cauta prin magazinele de electronice suspensii care se vand cu tot cu lipiciul aferent, o pui acolo frumos si gata

daca gasesc suspensie la aceeasi dimensiune trebuie sa fie din acelasi material pufos ? sau merge si din cauciuc
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator lost_p

Daca ii schimbi membrana de cauciuc,atunci parametrii difuzorului se vor scimba si va suna un pic diferit in tub.Daca crapaturile sunt fine si nu exista gauri,atunci te sfatuiesc sa il lasi asa,Daca sunt ceva mai adanci,poti incerca sa aplici un strat fin de adeziv elastic pentru cauciuc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări