Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

win7 nu vede dvd-rw

anddy

Postări Recomandate

Salutde azi dimineata de cand am deschis laptopul (acer aspire 5520g) ma confrunt cu o problema si anume nu-mi mai vede dvd-rw in win. Am facut toate rezolvarile de pe net...si tot nimic, update bios, defaults settings, system restore...nimic, in device manager il vede cu semnul exclamarii. Cu un singur prg care am curatat registrii am reusit sa-l fac sa mearga dar ba vedea cd,dvd gol, ba vedea folderele dar fara nimic in ele si dupa un restart a disparut la loc. am mai desfacut laptopu si am mai scos si dvd-rw , dar nimic, nu cred sa fie ceva hardware :cry: ca in bios il vede si buteaza si cd/dvd. Nu mai stiu ce sa-i fac :nas: iar reinstalarea de sistem pica, ca am win7 instalat de 1 an jumate si o gramada de programe care le folosesc. Am vrut sa fac update de firmware la dvd-rw dar nu-l vede prg din cauza ca nu apare in my computer :ras: Daca ati m-ai int prb asta va rog sa-mi ziceti si mie rezolvarea :jytuiyu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• anddy

3

• adicontakt

1

• iora

1

• dragos2009

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

problema asta o are un prieten de al meu tot la un laptop acer aspire numai ca lui nu i-l mai vede nici in bios nici in device manager, cu toate unitatea dvd e functionala(probata pe alt laptop). se pare ca e un chip desprins pe placa de baza

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări