anddy Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 Salutde azi dimineata de cand am deschis laptopul (acer aspire 5520g) ma confrunt cu o problema si anume nu-mi mai vede dvd-rw in win. Am facut toate rezolvarile de pe net...si tot nimic, update bios, defaults settings, system restore...nimic, in device manager il vede cu semnul exclamarii. Cu un singur prg care am curatat registrii am reusit sa-l fac sa mearga dar ba vedea cd,dvd gol, ba vedea folderele dar fara nimic in ele si dupa un restart a disparut la loc. am mai desfacut laptopu si am mai scos si dvd-rw , dar nimic, nu cred sa fie ceva hardware :cry: ca in bios il vede si buteaza si cd/dvd. Nu mai stiu ce sa-i fac iar reinstalarea de sistem pica, ca am win7 instalat de 1 an jumate si o gramada de programe care le folosesc. Am vrut sa fac update de firmware la dvd-rw dar nu-l vede prg din cauza ca nu apare in my computer Daca ati m-ai int prb asta va rog sa-mi ziceti si mie rezolvarea Link spre comentariu
adicontakt Postat Decembrie 12, 2010 Partajează Postat Decembrie 12, 2010 problema asta o are un prieten de al meu tot la un laptop acer aspire numai ca lui nu i-l mai vede nici in bios nici in device manager, cu toate unitatea dvd e functionala(probata pe alt laptop). se pare ca e un chip desprins pe placa de baza Link spre comentariu
anddy Postat Decembrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2010 la mine il vede, daca vreau sa instalez win buteaza, dar windowsu asta chiar vrea sa-mi faca bucurie de sarbatori Link spre comentariu
anddy Postat Decembrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2010 si-a schimbat numele: "HL-DT-SD DFDBAM GSA D2N ATA device"maine o sa-i fac proba pe alt laptop si revin cu rezultate Link spre comentariu
dragos2009 Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 reinstaleza win din nou Link spre comentariu
iora Postat Ianuarie 3, 2011 Partajează Postat Ianuarie 3, 2011 reinstaleza win din nouprima data incearca acest utilitar de la microsoft. de obicei rezolva usor problemele cu unitatile optice: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum