Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

O parere despre HP10T

MDshelll

Postări Recomandate

salut am o nelamurire in legatura cu difuzorul HP-10T, pe site scrie ca are sensibilitatea 98db, iar in datasheet scrie 96db, care sa o iau de buna?. Mentionez ca vreau sa imi fac o boxa cu acest dif + ceva driver de sunet pe care sa o pun in masina, sa o folosesc prin excursii pentru muzica la volum mare, nu ma intereseaza bass-ul in mod special din aceasta cauza am ales acest dif, dar nu stiu care sensibilitate sa o iau de buna. Multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

1

• MDshelll

1

• mircea888

1

Top autori în acest subiect

Oricum sensibilitatea variaza in functie de frecventa, nu e mare diferenta intre 96 si 98dB, oricum HP-10 are SPL destul de mare.HP-10T este full-range, mai bine iei HP-10W pentru ca oricum pui si driver. HP-10W va fi mai bun pe bass (are si Xmax mai mare) si in acelasi timp scoate si medii foarte bune. HP-10T urca mai mult in frecventa dar nu are bass, de asta zic ca nu merita.Eu am 2 boxe cu HP-10W si de asta ti-l recomand, este detul de bun la SPL, nu prea bun pe bass, cel mai bine suna mediile, se aude bine chiar si in spatii mari.

Link spre comentariu

merge bine pentru ce vrei sa faci

am avut si eu in trecut un satelit care il luam cu mine exact cum vrei sa faci

era dotat cu P-audio E10-200S + PHT408 si avea un F3 pe la 70 de Hz

aveam joase suficiente

HP-10T merge destul de bine , mai ales impreuna cu un tweeter compact gen ST200 de la Selenium sau PHT405 sau PHT413

Sensibilitatea trecuta in specificatii este o medie pe o anumita banda de frecvente

cea mai corecta solutie este sa urmaresti efectiv graficul de sensibilitate dat de producator este mai util

http://www.discopro.ro/files/HP-10W-10T.pdf

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări