Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Back-up +12V DC cu sursa comutatie si acumulator Pb.

Postări Recomandate

• Răspunsuri 32
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Sincer nu te inteleg dar fiecare face cum il taie capul. Nu poti face ceva la juma' de pret fata de o firma ce produce zeci de mii de produse.

Un kit de Cerber C52 costa 544 lei (200 lei oricum ii dai pe asa zisa solutie de backup) si se poate spune ca este "Sistem de alarmare la efractie omologat!"

1x CENTRALA ALARMA ANTIEFRACTIE CERBER C52 PCB1x CARCASA CU TRANSFORMATOR CSP-00-A17 TR271x TASTATURA LED CERBER KP-106P1x SIRENA DE EXTERIOR MAGNETODINAMICA CERBER SA-112x DETECTOR DE MISCARE PIR DIGITAL CERBER EYEPRO 1D (SUPORT INCLUS)2x ACUMULATOR ACC12V/7AH1x CONTACT MAGNETIC CU MONTAJ APARENT SM-35 WH1x BUTON DE PANICA SECO-LARM PB01

Link spre comentariu
Vizitator alexap03

Solutia data de tine este cablata si fara modul de GSM. Stiu am prea multe pretentii.

Eu am nevoie doar sa pot conecta 2-3 senzorii wireless + 1 alarma wired.

Sa luam in considerare ca un modul GSM de la Paradox sau Jablotron costa 600 RON ? Cand cei de la Satel, Bentel sau Eldes le fac build-in in placa de baza. Parerile sunt impartite. Oricum, nu vreau sa ajungem sa comparam Mercedesul cu Dacia.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări