Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Control automat al amplificarii ?

Mondan

Postări Recomandate

Exista sift de control automat al amplificarii ?Sub Linux ?De ex: deschizi un playlist pe youtube. Dupa cu ii spune si numele "dufuzeaza-ta singur" fiecare pune acolo ce vrea. Si in cazul 10 pise a lui Gypsi King fiecare au fost uplodate cu un volum dferit. Astfel de cate ori se schimba piesa eu trebuie sa modific volumul sa se intelega ceva. Ele difera ata de mult incat unele au 5% volul si altele 95%volum.Asta sa se fac automat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• former_Alfred

1

• cristian_draghiescu

1

• Mondan

1

Top autori în acest subiect

Ăsta nu e control automat al amplificării, tu vrei mai degrabă un fel de nivel constant la ieşire, cred că se numeşte "normalizare" pe forumurile de Winamp.Există plugin-uri pentru Winamp care fac asta, dar rezultatele sunt de multe ori discutabile.De multe ori, problema e modul cum a fost codată în format .mp3 melodia respectivă. Dacă ar trebui să ai 256 de nivele de volum, iar la un moment dat ai în melodie un "click" de nivel maxim, te poţi trezi cu toată melodia "comprimată" între 0 şi 60 (în loc de 256). Soluţia e să scoţi respectivul "click" din melodie cu un editor audio sau să foloseşti tot un editor audio pentru "normalizarea" volumului.De-obicei, nu merită efortul. Cauţi altă versiune a melodiei respective, codată corect şi asta este.

Link spre comentariu

Sau un compresor de dinamica, intercalat pe lantul audio intre iesirea din placade sunet si intrarea amplificatorului de putere, desi este mai incomod d.p.d.v. alrealizarii in cazul mai multor canale audio.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări