Vizitator pcmarche Postat Octombrie 16, 2016 Partajează Postat Octombrie 16, 2016 (editat) A am uitat un lucru cel mai important exista o optiune la setari , intra in meniu si la preferinte este Mod A/V acolo sunt 3 optiuni , 1 CVBS , 2 RGB , 3 Y/C , modifica pe rind aceste optiuni modifici o optiune iesi din meniu si tot asa de 3 ori si comunica daca sa rezolvat ceva Merci Dl Harhas,mod A/V am incercat prima dta ,nu e de acolo,am sa fac un video scurt pt a ma exprima mai ok Merci Dl Harhas,mod A/V am incercat prima dta ,nu e de acolo,am sa fac un video scurt pt a ma exprima mai ok Am facut un video,acea nuanta de verde se schimba in albastru,violet..mai multe culori,link video mai jos,merci Am schimbat si scart cablu si am incercat pe alt tv ,tot asa https://www.youtube.com/embed/K3D2gDsaoc0 Editat Octombrie 16, 2016 de pcmarche Link spre comentariu
sorintv Postat Octombrie 16, 2016 Partajează Postat Octombrie 16, 2016 (editat) O parere. Intra in meniul receiverului, si parca la preferinte , iesire video, schimba din RGB in CVBS. N-am fost atent ca s-a discutat despre asta. Editat Octombrie 16, 2016 de sorintvr Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 16, 2016 Partajează Postat Octombrie 16, 2016 Atunci cel mai bine sunati la ei pentru al schimba , ca si asa este destul de vechi si cereti unul nou HD ca vad ca aveti un tv mai nou , pe iesre HDMI Link spre comentariu
Vizitator pcmarche Postat Octombrie 16, 2016 Partajează Postat Octombrie 16, 2016 Atunci cel mai bine sunati la ei pentru al schimba , ca si asa este destul de vechi si cereti unul nou HD ca vad ca aveti un tv mai nou , pe iesre HDMI Merci Dl Harhas.Cu Stima Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum