Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

receptor satelit hyundai hs1160

dulamaa9

Postări Recomandate

Vizitator pcmarche

A am uitat un lucru cel mai important exista o optiune la setari , intra in meniu si la preferinte este Mod A/V acolo sunt 3 optiuni , 1 CVBS , 2 RGB , 3 Y/C , modifica pe rind aceste optiuni modifici o optiune iesi din meniu si tot asa de 3 ori si comunica daca sa rezolvat ceva

Merci Dl Harhas,mod A/V am incercat prima dta ,nu e de acolo,am sa fac un video scurt pt a ma exprima mai ok

Merci Dl Harhas,mod A/V am incercat prima dta ,nu e de acolo,am sa fac un video scurt pt a ma exprima mai ok

Am facut un video,acea nuanta de verde se schimba in albastru,violet..mai multe culori,link video mai jos,merci

Am schimbat si scart cablu si am incercat pe alt tv ,tot asa

https://www.youtube.com/embed/K3D2gDsaoc0

Editat de pcmarche
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 33
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dulamaa9

4

• Florinel TV

4

• FLORIN IORDACHE

3

• filypvas

3

Top autori în acest subiect

Imagini postate

O parere. Intra in meniul receiverului, si parca la preferinte , iesire video, schimba din RGB in CVBS.

N-am fost atent ca s-a discutat despre asta.

Editat de sorintvr
Link spre comentariu
Vizitator pcmarche

Atunci cel mai bine sunati la ei pentru al schimba , ca si asa este destul de vechi si cereti unul nou HD ca vad ca aveti un tv mai nou , pe iesre HDMI

Merci Dl Harhas.Cu Stima

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări