Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor la alegerea PIC-ului potrivit

Vizitator mitza88bv

Postări Recomandate

Vizitator mitza88bv

Salutare..am de facut un proiect despre controlarea de la distanta(8m-10m), fara fir a 3 mini antene (funcionale sau nu) cu ajutorul unui microcontroller Pic.Controlarea se poate face prin rotirea antenelor la: 45,90,180,360 de grade.Va rog sa ma ajutati sa aleg microcontrolleru potrivit..toata stima

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• puiu

1

• nooob64

1

Top autori în acest subiect

Pentru ce vrei sa faci nu iti trebuie nu stiu ce microcontroller ... maxim 4 KB flash si 368 B ram ... in functie de cum se complica programul .Mai ai nevoie de niste module RF , daca ai nevoie sa misti fiecare antena individual vei avea nevoie de niste picuri si la placa de comanda a fiecarei antenene , un pic cu 8 pini iti ajunge gen 12F629 , PIC-ul master va comunica cu cele slave(montate la antene) prin module RF , iti vei creea un protocol ca sa comunici cu fiecare antena in parte , va trebuii musai un CRC la comunicatia wireless.Eu as recomanda asa :MASTER: 16F628 SLAVE : 12F629 x cite antene ai1x MODUL EMITATOR RF miniatura la 868MHz sau echivalentcite antene ai x MODUL RECEPTOR RF miniatura la 868MHz sau echivalentPoti sa utilizezi si alte sisteme de transmisie , dar cele de mai sus sunt ieftine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări