Vizitator crz Postat Octombrie 15, 2005 Partajează Postat Octombrie 15, 2005 Ieri mi-am schimbat coolerul de pe procul meu socket A. Am ciobit putin capsula (sau au ciobit-o aia cand l-au montat initial) dar vad ca functioneaza perfect in continuare.Care este rolul respectivei capsule? Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 15, 2005 Partajează Postat Octombrie 15, 2005 Ce capsula? paralelipipedul ala din mijlocul placutei cu pini?Ala are rolul de a fi procesorul...Restul sunt niste condensatoare de decuplare, pini si alte chestii ce il ajuta la legarea cu placa de baza. Link spre comentariu
Vizitator crz Postat Octombrie 15, 2005 Partajează Postat Octombrie 15, 2005 :smt003 :smt003 :smt003 K, mersi, m-am lamurit acuma. Tre sa joc la LOTO maine ca se pare ca-s foarte norocos . Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Octombrie 15, 2005 Partajează Postat Octombrie 15, 2005 Ce procesor ai?... Unul care arata cam asa... Si este ciobita pastila aia dreptunghiulara din centru? :smt004 Acolo este de fapt cristalul de siliciu pe care este ''construit'' procesorul... Ceea ce se vede este baza cristalului si depinde unde si cat de mare este distrugerea pentru a afecta functionarea procesorului. Link spre comentariu
Vizitator crz Postat Octombrie 15, 2005 Partajează Postat Octombrie 15, 2005 Exact.S-a faramitat doar o parte f mica de pe o margine.Oricum, banuiesc ca la asemenea 'defecte' cand ii dai drumu ori merge ori nu. Nu exista "merge la 84.73% din viteza initiala ).Mie mi se pare ca este intrucatva si o problema de design a socketului. Nu este prea greu sa musti din capsula respectiva cand schimbi un cooler... Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 15, 2005 Partajează Postat Octombrie 15, 2005 scrieti denumirea completa , ca nefiind atent prea bine am citit in titlu : capsula porcului :smt048 :smt048 :smt048 :smt039 Link spre comentariu
Vizitator crz Postat Octombrie 18, 2005 Partajează Postat Octombrie 18, 2005 Se pare ca nu am fost atat de norocos pe cat credeam. Dupa o vreme a inceput sa faca figuri PC-ul. Se restarteaza ori in windows, ori inainte de a boota, ori dupa o vreme de functionare. Am mutat memoriile pe pc-ul 'vechi' si merg ok.Sunt acestea simptome de procesor luat la rindea? Link spre comentariu
Netcrusher Postat Octombrie 19, 2005 Partajează Postat Octombrie 19, 2005 Eu am un procesor Athlon XP 1600+ (cred, nu sunt sigur) care are pastila putin lovita pe o margina... si nu merge windowsul pe ea. Linuxul merge. Probabil ca au fost afectate niste functii pe care Linuxul le simuleaza... Oricum nu-i sanatos ce ne-au patit procesoarele... Link spre comentariu
ph3e4r Postat Octombrie 19, 2005 Partajează Postat Octombrie 19, 2005 Vezi era un test pe undeva pe net cu care se testa un proc dupa overclock (sorry am uitat cum se numeste) ia si fa testul ala si daca nu se reseteaza sau ia foc e oki :finga: Cu toate ca sar putea sal fi stricatte sfatuiesc sal vinzi f repede ca oricum nu merge cum mergea Link spre comentariu
Vizitator crz Postat Octombrie 19, 2005 Partajează Postat Octombrie 19, 2005 Asta e clar! :)Din pacate am ajuns la concluzia ca vand o placa de baza KT133A, 256SD-RAM pc 133. Procesor nu am pentru ea. Link spre comentariu
Vizitator crz Postat Octombrie 19, 2005 Partajează Postat Octombrie 19, 2005 Nu obisnuiesc sa vand lucruri stricate drept bune . Daca as putea boota windows-ul i-as face teste. Dar in momentul asta rar se intampla sa booteze windows-ul, iar cand o ia se restarteaza imediat. Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 19, 2005 Partajează Postat Octombrie 19, 2005 Nu cred ca e stricat procesorul.Asta ori merge ori nu.Incearca astaDa imprumut procesorul, placa de baza, memoria pe la alti prieteni si vezi cum le merg lor. Poate problema e de la placa de baza, sau ceva conflicte. Link spre comentariu
Vizitator crz Postat Octombrie 19, 2005 Partajează Postat Octombrie 19, 2005 Memoria am incercat-o si merge ok pe alt sistem. O sa testez si procesorul zilele astea. Link spre comentariu
Vizitator ALiCE Postat Octombrie 20, 2005 Partajează Postat Octombrie 20, 2005 Nu cred ca e stricat procesorul.Asta ori merge ori nu.Incearca astaDa imprumut procesorul, placa de baza, memoria pe la alti prieteni si vezi cum le merg lor. Poate problema e de la placa de baza, sau ceva conflicte.fals. un proc ciobit poate functiona din 2 in 14. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum