marius2006 Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Salut! Am scos modulul gps dintr-un gps sony de masina si ma gandesc sa-l folosesc la pc pe un port Serial RS-232 sau un convertor usb serial. Ce ziceti se poate adapta acest modul GPS UNIT CP8001 (GMX-021) sa fac legatura cu un port la computer? Preferabil ar fi pe USB folosind un convertor usb - serial sau daca nu direct pe serial. Am descarcat service manualul de la gps si am gasit pinii modulului intern care este facut cu CXD2956 . Am atasat si un print screen din service manual. Am inteles ca: 1 - TXD, 2 - RXD, 3 - GROUND, 4 ( ce fac cu el? unde il leg ?), 5 ( ce fac cu el? leg un push button intre el si masa pentru reset la cip?), 6 - 3.3V pentru backup ( trebuie sa fie mereu alimentat cu 3.3V pentru a pastra coordonatele? daca nu il leg are ceva? ), 7 - trebuie sa-i aplic 5V stab, 8 - trebuie sa-l leg cu 7 pentru a fi ON cip-ul pentru gps, iar 9 - nu il leg nicaieri. Voi ce ziceti se poate adapta la un port al pc-ului? Iar despre pini am explicat bine? Multumesc! Robeert: reeditat titlu. P.S. Asteptati sa vi se raspunda. Nu mai postati consecutiv. Am mai spus asta. Multumesc pentru intelegere. Link spre comentariu
marinescug Postat Decembrie 16, 2010 Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Am avut un rapsuns la acest topic. A fost pe un post dublu, sau adminul hiper-zelos a sters totul ??? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum