Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

modul GPS Sony

marius2006

Postări Recomandate

Salut! Am scos modulul gps dintr-un gps sony de masina si ma gandesc sa-l folosesc la pc pe un port Serial RS-232 sau un convertor usb serial. Ce ziceti se poate adapta acest modul GPS UNIT CP8001 (GMX-021) sa fac legatura cu un port la computer? Preferabil ar fi pe USB folosind un convertor usb - serial sau daca nu direct pe serial. Am descarcat service manualul de la gps si am gasit pinii modulului intern care este facut cu CXD2956 . Am atasat si un print screen din service manual. Am inteles ca: 1 - TXD, 2 - RXD, 3 - GROUND, 4 ( ce fac cu el? unde il leg ?), 5 ( ce fac cu el? leg un push button intre el si masa pentru reset la cip?), 6 - 3.3V pentru backup ( trebuie sa fie mereu alimentat cu 3.3V pentru a pastra coordonatele? daca nu il leg are ceva? ), 7 - trebuie sa-i aplic 5V stab, 8 - trebuie sa-l leg cu 7 pentru a fi ON cip-ul pentru gps, iar 9 - nu il leg nicaieri. Voi ce ziceti se poate adapta la un port al pc-ului? Iar despre pini am explicat bine? Multumesc!

Robeert: reeditat titlu.

P.S. Asteptati sa vi se raspunda. Nu mai postati consecutiv. Am mai spus asta.

Multumesc pentru intelegere.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marius2006

1

• marinescug

1

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări