Vizitator gily Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Am un ford galaxy din 2001, mi s-a stricat calculatorul de confort si nu stiu unde se afla sa-l pot repara. Va rog sa ma ajutati cu informatia aceasta,multumesc! Link spre comentariu
marinescug Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Cred ca te referi la modulul de comanda climatizare/ ventilare. Cimitirul de masini din apropiere e o solutie. Depinde de cat de bun negociaor esti. Nu te ara super-interesat, ca mori dupa el sa nu-ti creasca pretul. Noroc ca suntem in RO, ca in Canada daca te prinde cu clima sticata ai mare bataie de cap.... Nu este exclusa reparatia modulului. Ca la orice chestie auto verifica daca alternatorul / releul regulatr sunt OK. Daca a murit de supravoltare sa nu aiba aceeasi soarta si cel pus de nou. Link spre comentariu
Vizitator gily Postat Decembrie 11, 2010 Partajează Postat Decembrie 11, 2010 multumesc d sfat cred ca ori nu m-am facut eu f inteles ori am fost informat gresit; clima merge,nu-mi functioneaza semnalizarile,avariile implicit,dezaburirea si stergatoarele merg doar la treapta cea mai mare... dak iau borna d la baterie si o pun iar functioneaza toate astea pana aprind farurile,apoi nu mai functioneaza.la faruri am xenoane.mi s-a spus k calc d confort e defect,c parere ai? Link spre comentariu
Vizitator bogdangepe Postat Decembrie 11, 2010 Partajează Postat Decembrie 11, 2010 Problema este de la xenoane din ce am citit pe aici.da o cautare pe forum probleme cu xenoanele. Link spre comentariu
Vizitator ciudin Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Am un ford galaxy din 2001, mi s-a stricat calculatorul de confort si nu stiu unde se afla sa-l pot repara. Va rog sa ma ajutati cu informatia aceasta,multumesc!Unde se afla situat modulul confort, pentru ca nixi eu nu-l gasesc. Ai rezolvat problema? Am fost in service si nici ei nu stiu unde este amplasat. Stie cineva???? Link spre comentariu
ghitab Postat Ianuarie 24, 2014 Partajează Postat Ianuarie 24, 2014 Impropriu spus caculator de confort la sharan. Il gasesti deasupra la tabloul de sigurante, pe lateral are sigurante mini. Ce problema ai? Link spre comentariu
Vizitator ciudin Postat Ianuarie 25, 2014 Partajează Postat Ianuarie 25, 2014 Am probleme la climatronic + ventilatoare, telecomanda de la cheie, pilotul automat si stergatoare. Stiu ca aia-i piesa defecta. Pe mine ma intereseaza la Ford Galaxy (pozitia). Link spre comentariu
alfabit Postat Ianuarie 25, 2014 Partajează Postat Ianuarie 25, 2014 ...Pe mine ma intereseaza la Ford Galaxy (pozitia).Intreaba pe forumul Ford Galaxy, eu cind am avut nevoie de info pentru DVD - ala cu monitoarele in tetiere - m-au ajutat baietii, sint de treaba pe forumul ala. Link spre comentariu
ghitab Postat Ianuarie 25, 2014 Partajează Postat Ianuarie 25, 2014 Climatronic+Ventilatoare, nu are legatura cu centrala electrica.Telecomanda, posibil sa trebuiasca o resincronizare, de asta se ocupa intradevar centrala electrica(bornetz).Pilotul automat si stergatoarele nu au iarasi nici o legatura cu centrala electrica, alta este problema. Din ce an e galaxy? Intre sharan si ford galaxy(modelul pana in 2006) nu exista nici o diferenta la partea electrica, doar imobilizarea este de ford in rest totul este VW.Ca si amplasament , cum ziceam mai sus, cand deschizi capacul din stanga o sa vezi un modul aprox 20x20 cm cu mai multe mufe pe el, acela este modulul care il cauti tu. Link spre comentariu
alfabit Postat Ianuarie 25, 2014 Partajează Postat Ianuarie 25, 2014 ... Intre sharan si ford galaxy(modelul pana in 2006) nu exista nici o diferenta multe mufe pe el, acela este modulul care il Si cu SEAT Alhambra, sint toate la fel... prosteala pe fata...Aceeasi marie cu alta palarie ... Link spre comentariu
Romeo. M Postat Iunie 9, 2021 Partajează Postat Iunie 9, 2021 La 24.01.2014 la 15:41, Vizitator ciudin a spus: gily a spus: Am un ford galaxy din 2001, mi s-a stricat calculatorul de confort si nu stiu unde se afla sa-l pot repara. Va rog sa ma ajutati cu informatia aceasta,multumesc! Unde se afla situat modulul confort, pentru ca nixi eu nu-l gasesc. Ai rezolvat problema? Am fost in service si nici ei nu stiu unde este amplasat. Stie cineva???? A găsit cineva locația modului de confort pentru ca vreau sa îl schimbim și nu îl găsesc nicăieri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum