EFTIMIE Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Felicitari dl.Dan cod este o incantare.Va atasez si coltul meu de lucru Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 7, 2011 Autor Partajează Postat Martie 7, 2011 Felicitari dl.Dan cod este o incantare.Va atasez si coltul meu de lucruImi place.Cred ca sunteti multumit de weller.(asta mi-a sarit prima data in ochi) Link spre comentariu
EFTIMIE Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Super multumit vis-a-vis de toata gama weller ,lucrez cu statiile lor inca de pe vremea lui raposatu Link spre comentariu
Vizitator alex75 Postat Martie 18, 2011 Partajează Postat Martie 18, 2011 La capitolul dotare stau cam asa: http://www.yeint.ee/products/542/719/19 ... PE_MOS-620...Esti multumit de oscilloscopul? Cum e calitate/pret? Vreu sa achizitionez si eu un osciloscop , si ma uitam exact la modelul asta. Link spre comentariu
Nonny149 Postat Martie 19, 2011 Partajează Postat Martie 19, 2011 Da sunt multumit de el! Il am de 7 ani,si functioneaza bine.Nu am avut probleme cu el. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum