Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masa de lucru

dan cod

Postări Recomandate

Pentru ca a fost vorba intr-un topic despre asa ceva(desi nu asta era subiectul cerd ca este util) atasez imagini cu mesele mele de lucru si m-as bucura sa o faca si altii pentru ca din toate ideile se naste ceva bun, de folos si dece nu inspiratie pentru altii.Sper sa o luati ca atare nu ca si o lauda.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dan cod

5

• Nonny149

4

• alin85

2

• EFTIMIE

2

Top autori în acest subiect

Te rog sa iei raspunsul meu in spirit de gluma: cu atatea "dotari" se sperie aparatul adus la reparat si functioneaza singur de frica ,cind vede cel asteapta.Aidoma cu cei ce merg la dentist si vad ce este in cabinet,le trece durerea pe loc :ras: Frumos, ce sa zic :aplauze Apropo unde aveti atelierul?

Link spre comentariu

Te rog sa iei raspunsul meu in spirit de gluma: cu atatea "dotari" se sperie aparatul adus la reparat si functioneaza singur de frica ,cind vede cel asteapta.Aidoma cu cei ce merg la dentist si vad ce este in cabinet,le trece durerea pe loc :ras: Frumos, ce sa zic :aplauze Apropo unde aveti atelierul?

In Iosia Jimboliei.
Link spre comentariu

frumos, destul de dotat ; cred ca ati investit ceva bani...de unde ati cumparat statile lipit-dezlipit weller ? si cam cat au costat , vreau si eu sa-mi cumpar una asemanatoare... de unde merita cumparata una?si ...aparatul cel mai de sus ...peste statiile de lipit este pompa vacuum "de prins/ridicat piese"? sincer inca nu am vazut inca "electrica"..... eu am ,dar "mecanica" cu membrana de cauciuc (pompa vid,de mana) ,foarte interesant , ma-ti inspirat un pic in modificarea "atelierului meu" , eu sunt mai mult hobby-ist, nu prea repar tv-uri sau cass. decat ocazional, foarte ocazional,oricum ,rar vezi un atelier ordonat si bine gandit ,cu scule folositoare si amplasate intr-o maniera accesibila , nu trebuie sa te misti mult sa le folosesti,

Link spre comentariu

frumos, destul de dotat ; cred ca ati investit ceva bani...de unde ati cumparat statile lipit-dezlipit weller ? si cam cat au costat , vreau si eu sa-mi cumpar una asemanatoare... de unde merita cumparata una?si ...aparatul cel mai de sus ...peste statiile de lipit este pompa vacuum "de prins/ridicat piese"? sincer inca nu am vazut inca "electrica"..... eu am ,dar "mecanica" cu membrana de cauciuc (pompa vid,de mana) ,foarte interesant , ma-ti inspirat un pic in modificarea "atelierului meu" , eu sunt mai mult hobby-ist, nu prea repar tv-uri sau cass. decat ocazional, foarte ocazional,oricum ,rar vezi un atelier ordonat si bine gandit ,cu scule folositoare si amplasate intr-o maniera accesibila , nu trebuie sa te misti mult sa le folosesti,

Statia weller VP800EC(cea cu vacuum mai mare) mi-a cumparat-o un amic de pe ebay pretul se invarte undeva intre 200 si 400 de euro depinde cum o prinzi(noua este vreo 5000 de lei daca nu cumva mai mult) binenteles secondhand.Cea mai de sus WSA1V am cumparat-o noua de la Farnell era pret redus 850 de lei dara fara letcon(un letcon de vacuum costa undeva pe la 1100 de lei) si era defecta eu am reparat-o si am mai dat pe letcon(normal de lipit) 500 de lei.Pompa de vacuum 932 am comandat-o pe net in honkong la noi nu am gasit asa ceva.Si eu aveam pompite mecanice dar sunt slabe.
Link spre comentariu

da, am inceput sa rasfoiesc si eu pe ebay , caut o statie convenabila cu vacuum,oricum nu ma grabesc, in prezent am o statie digitala kada cu letcon si aer cald, sunt foarte multumit de el , dar ma gandesc sa-l schimb ,plus o pompa vacuum, imi este utila aceasta mecanica pe care o am , dar intradevar e cam slabuta,felicitari pentru organizare in atelier, spor la clienti si bani....

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Dan, să-ţi fie ruşine: îmi lasă gura apă!!!dar ai cel puţin scuza că eşti profesionist, că dacă erai amator, sughiţai în draci!!! :rade: (între noi fie vorba, cunosc cel puţin 3 "profesionişti" care nu au habar la ce sunt bune sau cum se folosesc nici măcar jumătate din amc-urile de acolo, şi nu vorbesc de aparatele dublate... )

Link spre comentariu

Dan, să-ţi fie ruşine: îmi lasă gura apă!!!dar ai cel puţin scuza că eşti profesionist, că dacă erai amator, sughiţai în draci!!! :rade: (între noi fie vorba, cunosc cel puţin 3 "profesionişti" care nu au habar la ce sunt bune sau cum se folosesc nici măcar jumătate din amc-urile de acolo, şi nu vorbesc de aparatele dublate... )

Din pacate sau din fericire asta-i slabiciunea mea sculele.Dar daca tot fac bani am considerat ca trebuie si investit o parte din ei.Si decat sa ii dau pe prostii mai bine pe scule si aparatura.Mie imi usurez munca.La partea cu profesionist sau nu asta clientii o pot spune cel mai bine ca lauda de sine....... :da Mi-ar placea sa vad si aranjarea altora prin ateliere ,poate pot lua ceva bun de pus in practica, eu am aruncat ideea.
Link spre comentariu

Pentru ca a fost vorba intr-un topic despre asa ceva(desi nu asta era subiectul cerd ca este util) atasez imagini cu mesele mele de lucru si m-as bucura sa o faca si altii pentru ca din toate ideile se naste ceva bun, de folos si dece nu inspiratie pentru altii.Sper sa o luati ca atare nu ca si o lauda.

Super dotare!
Link spre comentariu

dl DAN aveti superdotare! :aplauze sincer va invidiez(amical vorbind).mi-ar placea si visez la o asfel de dotare.am mai vazut o asemenea dotare (chiar si mai si )prin niste service-uri de prin ITALIA.(in pozele trimise de o cunostinta care depana acolo)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări