Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor

Vizitator hidrohidro

Postări Recomandate

Vizitator hidrohidro

Sunt aproape 0 la capitolul electonica.dar in schimb am o idee si vreau sa o fac sa devina realitate.Stiti cumva statiile Rc? pentru Masinute,avioane,elicoptere?Raza lor este limitata dar in schimb au multe canale pe care esti nevoit sa le folosesti.Cum as putea sa leg prin telefon? adica semnalul radio de la statie sa il auda un microfon si apoi sa il transmita la un alt telefon legat la un fel de procesor care sa citeasca si sa execute comanda .In felul asta as putea obtine o raza uriasa cu doar 2 telefoane.Acum nu ma pot limita doar aici , ma gandesc cum reusesc sa obtin si video?pe o raza de 40-50 km?wirless? Ce amplificatori ..? costuri? tare m-as bucura sa pot sa fac ideea asta realitate

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• edy_wheazel

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Sunt aproape 0 la capitolul electonica.dar in schimb am o idee si vreau sa o fac sa devina realitate.

Ok. Da' ideea nu-i buna, incearca altceva, de exemplu (ca tot incepatoru') un "licurici".

Stiti cumva statiile Rc? pentru Masinute,avioane,elicoptere?

Da.

Raza lor este limitata dar in schimb au multe canale pe care esti nevoit sa le folosesti.Cum as putea sa leg prin telefon? adica semnalul radio de la statie sa il auda un microfon si apoi sa il transmita la un alt telefon legat la un fel de procesor care sa citeasca si sa execute comanda .In felul asta as putea obtine o raza uriasa cu doar 2 telefoane.

Nu asa functioneaza sistemul, nici nu stiu cu ce sa incep, da' pe scurt, semnalul radio nu are cum sa-l auda un microfon, si de aici pica tot sistemul.

Acum nu ma pot limita doar aici , ma gandesc cum reusesc sa obtin si video?pe o raza de 40-50 km?

wirless? Ce amplificatori ..? costuri?

tare m-as bucura sa pot sa fac ideea asta realitate

Nu se poate cu istemul descris de tine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări