Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Freza FUS22

radu cnc

Postări Recomandate

De regula stifturile sunt din material ca la suruburile grupa 12.9 sau otel-arc cum ar fi 56Si7. Un burghiu de calitate si bine ascutit + emulsie le rezolva.

Cu burghiu romanesc dau gaura si in foaie de arc, cu cele din piata (poloneze-albe) NU.

Totusi, pe vremuri, in productia de masini-unelte/scule romanesti, se foloseau si stifturi cementate. De alea greu te apropii si cu carbura.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
Vizitator Mihai Iemima Stanciu

Va salut domnilor. Recent am achizitionat o freza Fus 22. Este fabricatie 1983. Din informatiile mele freza a fost putin folosita dar nu la frezare. Important este ca nu am masa fixa, am doar masa unghiulara, capul de mortezat si capul divizor. Intrebarea este daca nu am masa fixa, masa unghiulara o poate inlocui cu brio? Si alta problema mai este ca nu am roata manivela de actionare in plan vertical. Va rog spuneti-mi ce altceva imi mai trebuie inafara de menghina si accesoriile de frezat pensete etc....

post-256352-0-35652600-1498469983_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări