bcristian Postat Iunie 13, 2015 Partajează Postat Iunie 13, 2015 Fa discurile necesare din plexic, pe un cnc.Sau printeaza-le la 1:1 pe hartie, lipesti hartia pe tabla si punctezi si gauresti cu atentie. Link spre comentariu
Vizitator Nelu Vidra Ioan Postat Iunie 26, 2015 Partajează Postat Iunie 26, 2015 Buna seara, suntproaspat printre voi,dar nascut de mult, as dori si eu o schema electrica de la freza FUS 25, am acum ocazia sa repun in functiune o vechitura, din tinerete mai imi aduc aminte, dar!!!. Va rog frumos daca ma puteti ajuta ,adresa mea de mail : [email protected] .Va multumesc anticipat!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 26, 2015 Partajează Postat Iunie 26, 2015 Reamintesc. Cartea tehnica a frezei FUS25 a fost pusa pe topicul Documentatie al acestei sectiuni de catre radu cnc. Link spre comentariu
Vizitator Nelu Vidra Ioan Postat Iunie 29, 2015 Partajează Postat Iunie 29, 2015 Va rog daca ma puteti ajuta cu o schema electica de la un FUS 25 clasica cu 2 contactoare tca 10,1 releu tsa 10, 1 releu tsa 32, la cutia cu butoane lipsesc butoane sunt numai gauri!!!,nu castig, doar sa o repar sa fac fata patronului!!. Va multumesc!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 30, 2015 Partajează Postat Iunie 30, 2015 Schema electrica din materialul citat este cea clasica. Discutia acestui subiect este concentrata pe freza FUS22, nu pe FUS25. Cauta subiectul referitor la FUS25, sau deschide unul nou. Link spre comentariu
laurentiufocsani Postat Iulie 25, 2015 Partajează Postat Iulie 25, 2015 buna seara.. de curand am reusit cu mari eforturi sa imi cumpar o freza fus22....as dori sa ii schimb rulmentii la cutia de avansuri, deoarece se aud diverse zgomote de rulment..imi poate detalia vreun coleg pasii necesari schimabarii acestor rulment?...o carte tehnica sau vreun desen ar fi de asemenea de mare folos...va multumesc.. Link spre comentariu
mihaighe Postat Iulie 26, 2015 Partajează Postat Iulie 26, 2015 buna seara.. de curand am reusit cu mari eforturi sa imi cumpar o freza fus22....as dori sa ii schimb rulmentii la cutia de avansuri, deoarece se aud diverse zgomote de rulment..imi poate detalia vreun coleg pasii necesari schimabarii acestor rulment?...o carte tehnica sau vreun desen ar fi de asemenea de mare folos...va multumesc.. E asa greu sa cauti in topicul documentatie: http://www.cnctar.hunbay.com/Lampas/FUS22%20Gepkonyv/ Link spre comentariu
bogdan_luben Postat Iulie 26, 2015 Partajează Postat Iulie 26, 2015 Am si eu in lucru un RK la un fus 22. Documentatia de mai sus nu este suficienta. Iti recomand sa desfaci cu grija totul si neaparat sa faci poze inainte de a desface. Ar fi necesar sa faci poze cu toate axele cutiei si sa le notezi pe fiecare. Este mult de lucru si iti cere mult timp si rabdare. De obicei zgomotele cele mai multe provin de la transmisia catre capul de frezare Link spre comentariu
laurentiufocsani Postat Iulie 26, 2015 Partajează Postat Iulie 26, 2015 E asa greu sa cauti in topicul documentatie: http://www.cnctar.hunbay.com/Lampas/FUS22%20Gepkonyv/ Adevarul este ca aceasta documentatie o am deja descarcata si am studiato de cateva ori , dar nu ma ajuta cum as putea desface cutia pentru a schimba rulmentii..Am incercat pe forum, deoarece este un produs vechi si cu siguranta nu sunt singurul care doreste sau deja a schimbat acesti rulmenti.. Am si eu in lucru un RK la un fus 22. Documentatia de mai sus nu este suficienta. Iti recomand sa desfaci cu grija totul si neaparat sa faci poze inainte de a desface. Ar fi necesar sa faci poze cu toate axele cutiei si sa le notezi pe fiecare. Este mult de lucru si iti cere mult timp si rabdare. De obicei zgomotele cele mai multe provin de la transmisia catre capul de frezare ai reusit cumva sa faci poze cu lucrarea ta?.. Link spre comentariu
bogdan_luben Postat Iulie 27, 2015 Partajează Postat Iulie 27, 2015 Da, am am facut si poze, dar trebuie sa faci si tu, vei avea mare nevoie de ele. O sa pun aici daca nu deranjeaza, dar nici nu mai stiu ce server sa folosesc pt ca ultima data in loc de pozele mele serverul pe care erau hostate a decis sa puna reclama la un site de matrimoniale Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 27, 2015 Partajează Postat Iulie 27, 2015 Le reduci la dimensiunile 800x600 pxel si le atasezi direct pe forum. Link spre comentariu
bogdan_luben Postat Iulie 27, 2015 Partajează Postat Iulie 27, 2015 (editat) Hai sa incerc sa le pun. Sper sa fie in ordine cronologica oarecum In momentul acesta proiectul este in standby deoarece nu pot lucra, o mana, e in ghips inca. Am terminat de vopsit si de schimbat toti rulmentii din capul de frezare, cutia de viteze si cutia de avansuri. Mi-a fost teama ca nu o sa gasesc pinioanele conice care se vad a fi foarte uzate, am avut noroc si le-am gasit la 450RON noi, altfel nu stiu cine ar fi putut sa faca asemenea pinioane. Editat Iulie 27, 2015 de bogdan_luben Link spre comentariu
laurentiufocsani Postat Iulie 27, 2015 Partajează Postat Iulie 27, 2015 Am sa iti urmez sfatul si o sa fac fotografii..Oricum am vorbit cu o cunstinta care lucreaza pe o freza fus22 de peste 25ani si a promis ca ma ajuta sa schimb acesti rulmenti, dar cand va avea un pic de timp liber..Eu sper cat de curand...Ms inca o data pentru poze.. Link spre comentariu
alex61 Postat Martie 10, 2017 Partajează Postat Martie 10, 2017 Fiind primul post ,salut intreaga comunitate! Am intrat in posesia unei freze Fus 22 care trebuie revizuita si am probleme cu scoaterea unor stifturi conice. Burghiul normal cu Co nu se atinge de el si in acest sens va rog sa-mi dati eventuale solutii . Link spre comentariu
alex61 Postat Martie 10, 2017 Partajează Postat Martie 10, 2017 Fiind primul post salutari la toata lumea. Am un FUS22 care trebuie revizionat si intampin probleme la scoaterea unor stifturi conice (cutia de distributie a avansululi) Burghiul cu Co nu se atinge de ele si va rog sa-mi dati eventuale solutii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum