MirceaM Postat Octombrie 14, 2005 Partajează Postat Octombrie 14, 2005 Sunt interesat intr-o colaborare in sensul urmator. Eu sunt softistul si doresc sa colaborez cu un hardist. Este vorba de o alarma auto relativ obisnuita (macar in prima varianta): telecomanda cu rolling code (HCS200 sau 300), placa de alarma probabil cu 16F876, senzor de soc, sirena si ce mai trebuie. Deci eu fac softul si testarea. Furnizez controllerul inscriptionat iar colaboratorul concepe schema, cablaj, se ocupa de realizarea practica a placii. Alte elemente le mai discutam. Link spre comentariu
Vizitator balogm Postat Octombrie 14, 2005 Partajează Postat Octombrie 14, 2005 Pai ce sa inteleg ca tu vrei ca noi sa propunem o schema cu 16F867 pe care tu sa realizezi programarea lui 16F867 si sa testezi functionalitate.Iti dau eu o idee, ia schema de la o alarma gata facuta si incearca sa ii faci programare la ea astfel incit sa functioneze aprox ca una originala.Dupa asta te gindesti cum sa modifici major schema si programul astfel incit sa nu semene cu original. In felul asta o poti scoate la vinzare. Link spre comentariu
MirceaM Postat Noiembrie 20, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 20, 2006 Ma intereseaza si sub forma urmatoare.Vreau sa cumpar o placa de alarma si o telecomanda pentru ea.Sa fie destul de simpla: lsa dea lock, unlock, sa aiba intrare pt senzor de miscare (vibratii) si volumetric. Sa fie cu Keeloq.Sa fie cu PIC, orice fel de PIC.Controllerul sa fie pe soclu sau sa se se preteze la a pune acolo un soclu. Stie cineva care dintre alarmele ieftine se preteaza la asa ceva? Pentru placa ma gandesc la cateva sute de mii. Link spre comentariu
tepy66 Postat Noiembrie 29, 2006 Partajează Postat Noiembrie 29, 2006 Ma intereseaza si sub forma urmatoare.Vreau sa cumpar o placa de alarma si o telecomanda pentru ea.Sa fie destul de simpla: lsa dea lock, unlock, sa aiba intrare pt senzor de miscare (vibratii) si volumetric. Sa fie cu Keeloq.Sa fie cu PIC, orice fel de PIC.Controllerul sa fie pe soclu sau sa se se preteze la a pune acolo un soclu. Stie cineva care dintre alarmele ieftine se preteaza la asa ceva? Pentru placa ma gandesc la cateva sute de mii.am eu o alarma care nu o mai folosesc are inclusiv telecomenzi poate te ajuta cu ceva Link spre comentariu
MirceaM Postat Decembrie 15, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2006 Te rog sa te uiti inauntru (atat in telecomanda cat si pe placa alarmei) si sa vezi daca indeplineste conditiile de mai sus. Neaparat sa aiba HCS in interior telecomanda dar si celelalte caracteristici enuntate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum