izua Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 aş dori pagina 57 din "integrate liniare, vol 4" a lui bodea, tănase, vătăşescu scanată/pozată (1985). deţin şi eu cartea, dar fix această pagină - care prezintă cum se efectuează un test rapid pentru DAC08 - are cerneala degradată, şi nu se mai înţelege mare chestie din valorile de componente. (fig 1.15, schema circuitului pentru testarea rapidă a convertorului).Apropos de DAC08, aveţi idee dacă modelele de simulare din isis proteus pentru dac08 sunt corecte (dac0800 mai exact)? Am încercat să fac o simulare, şi am impresia că V+ si V- sunt inversate. Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 aş dori pagina 57 din "integrate liniare, vol 4"O adresa de mail, este mai mare decat se permite aici. Link spre comentariu
nico_2010 Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Buna ziua!sper sa pot atasa, arhivata, pagina cu pricina.Daca nu, dati-mi un mail valid unde sa o pot trimite. Link spre comentariu
izua Postat Decembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Mulţumesc.miron1947, am evitat să postez aici un email, că o copiază spamboţii şi apoi mă trezesc cu mailuri aiurea + mă gândesc că poate nu aş fi singurul căruia i-ar fi utilă informaţia.Puteţi reduce rezoluţia fotografiei/scanului şi calitatea jpg până pe la 70-80%, astfel încât dimensiunea fişierului să scadă, şi să poată fi ataşat pe acest forum. Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 miron1947, am evitat să postez aici un emailO puteati trimite pe PM.Puteţi reduce rezoluţia fotografiei/scanului şi calitatea jpg până pe la 70-80%, astfel încât dimensiunea fişierului să scadă, şi să poată fi ataşat pe acest forum.Am incercat, dar devine greu de citit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum