Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Imagine DVD film 7GB

yo9hnf

Postări Recomandate

Va salut ! Am imaginea *.nrg a unui film, imagine care are 7GB.DVDul are 4 filme independente, cu meniu principal.Am dezarhivat imaginea intr-un folder, iar cu NERO Recorde am scris-o pe un DVD de 4.7GB. Problema e ca nu mai am meniul...care oricum nu ma interesa, dar cand dau PLAY, pleaca direct primul film de pe DVD (din 4 filme). Acest "prim" film imi apare impartit in 7 capitole, iar cand se termina aceste 7 capitole, practic se termina tot DVDul, si nu mai pot vedea si resutl de 3 filme.Aveti idee cum se poate scrie corect imaginea respectiva pe un DVD?Radu

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rimache

3

• yo9hnf

3

• sho_gun

2

• former_Alfred

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

S-ar putea să vorbesc prostii, dar cred că ţi-a ieşit un DVD de date care conţine fişiere cu filme, nu un DVD autentic. Cred că Windows DVD Maker ar fi o soluţie, dar nu pentru imaginea pe care deja o ai, ci pentru a face DVD-uri "clasice" din filmele pe care le ai sub formă de fişiere pe hdd.

Link spre comentariu

Va salut ! Am imaginea *.nrg a unui film, imagine care are 7GB.DVDul are 4 filme independente, cu meniu principal.Am dezarhivat imaginea intr-un folder, iar cu NERO Recorde am scris-o pe un DVD de 4.7GB. Problema e ca nu mai am meniul...care oricum nu ma interesa, dar cand dau PLAY, pleaca direct primul film de pe DVD (din 4 filme). Acest "prim" film imi apare impartit in 7 capitole, iar cand se termina aceste 7 capitole, practic se termina tot DVDul, si nu mai pot vedea si resutl de 3 filme.Aveti idee cum se poate scrie corect imaginea respectiva pe un DVD?Radu

Nu-i mai simplu sa deschizi imaginea c-un emulator si s-o folosesti ca atare?Daemon Tools e perfectDaca tineti neaparat sa o scrieti pe dvd, cautati un dvd de 8 gb, nu-i mai mult de 5 leisi nero le scrie bine in format DVD
Link spre comentariu

Daca imaginea are 7G nu are cum sa-ti incapa pe un dvd de 4.7, deci undeva ai gresit ceva.

Ca sa rezolvi problema foloseste DVDFab. Iti imparte in volume ca sa poti scrie cate un film pe un dvd sau doua pe un dvd... sau toate pe un dvd de 4.7...

Link spre comentariu

Nu conteaza daca e original sau nu. E exact ce-ti trebuie.

Incarci direct imaginea si o imparte cum vrei, apoi optezi daca vrei sa arda tot el dvd-ul (dvd-urile) sau faci ce-ti mai trece prin cap. Incearca-l, nu ai ce pierde.

Posted Image

Link spre comentariu

Daca imaginea are 7G nu are cum sa-ti incapa pe un dvd de 4.7, deci undeva ai gresit ceva.

Ca sa rezolvi problema foloseste DVDFab. Iti imparte in volume ca sa poti scrie cate un film pe un dvd sau doua pe un dvd... sau toate pe un dvd de 4.7...

Sa traiti !!!

A fost perfect programul ! Multumesc !

Am impresia ca a taiat putin din calitatea imaginii, dar ochiul meu nu vede, deci nu ma deranjeaza.

Multumesc ! Mi-am facut treaba !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări