yo9hnf Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Va salut ! Am imaginea *.nrg a unui film, imagine care are 7GB.DVDul are 4 filme independente, cu meniu principal.Am dezarhivat imaginea intr-un folder, iar cu NERO Recorde am scris-o pe un DVD de 4.7GB. Problema e ca nu mai am meniul...care oricum nu ma interesa, dar cand dau PLAY, pleaca direct primul film de pe DVD (din 4 filme). Acest "prim" film imi apare impartit in 7 capitole, iar cand se termina aceste 7 capitole, practic se termina tot DVDul, si nu mai pot vedea si resutl de 3 filme.Aveti idee cum se poate scrie corect imaginea respectiva pe un DVD?Radu Link spre comentariu
former_Alfred Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 S-ar putea să vorbesc prostii, dar cred că ţi-a ieşit un DVD de date care conţine fişiere cu filme, nu un DVD autentic. Cred că Windows DVD Maker ar fi o soluţie, dar nu pentru imaginea pe care deja o ai, ci pentru a face DVD-uri "clasice" din filmele pe care le ai sub formă de fişiere pe hdd. Link spre comentariu
lorik199 Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Va salut ! Am imaginea *.nrg a unui film, imagine care are 7GB.DVDul are 4 filme independente, cu meniu principal.Am dezarhivat imaginea intr-un folder, iar cu NERO Recorde am scris-o pe un DVD de 4.7GB. Problema e ca nu mai am meniul...care oricum nu ma interesa, dar cand dau PLAY, pleaca direct primul film de pe DVD (din 4 filme). Acest "prim" film imi apare impartit in 7 capitole, iar cand se termina aceste 7 capitole, practic se termina tot DVDul, si nu mai pot vedea si resutl de 3 filme.Aveti idee cum se poate scrie corect imaginea respectiva pe un DVD?RaduNu-i mai simplu sa deschizi imaginea c-un emulator si s-o folosesti ca atare?Daemon Tools e perfectDaca tineti neaparat sa o scrieti pe dvd, cautati un dvd de 8 gb, nu-i mai mult de 5 leisi nero le scrie bine in format DVD Link spre comentariu
rimache Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Daca imaginea are 7G nu are cum sa-ti incapa pe un dvd de 4.7, deci undeva ai gresit ceva. Ca sa rezolvi problema foloseste DVDFab. Iti imparte in volume ca sa poti scrie cate un film pe un dvd sau doua pe un dvd... sau toate pe un dvd de 4.7... Link spre comentariu
yo9hnf Postat Decembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Nu....trebuie sa fac o copie a DVDului original. Link spre comentariu
sho_gun Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Tot cu DVDFab poti sa faci "shrink " de la 7Gb la 4.7GB...pur si simplu alegi DVD5 la tipul de DVD pe care copiezi imaginea. Link spre comentariu
rimache Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Nu conteaza daca e original sau nu. E exact ce-ti trebuie. Incarci direct imaginea si o imparte cum vrei, apoi optezi daca vrei sa arda tot el dvd-ul (dvd-urile) sau faci ce-ti mai trece prin cap. Incearca-l, nu ai ce pierde. Link spre comentariu
sho_gun Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Nu e nevoie sa imparti nimic . Pur si simplu poti sa arzi exact tot continutul pe DVD5 ( evident cu o pierdere din calitate ) dar daca te intereseaza sa fie la fel ...cred ca e OK. Link spre comentariu
rimache Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Exact. Vad ca mai multi ii spunem sa-l foloseasca.Sunt sigur ca dvdfab rezolva problema.Asteptam rezultatele. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Decembrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Daca imaginea are 7G nu are cum sa-ti incapa pe un dvd de 4.7, deci undeva ai gresit ceva. Ca sa rezolvi problema foloseste DVDFab. Iti imparte in volume ca sa poti scrie cate un film pe un dvd sau doua pe un dvd... sau toate pe un dvd de 4.7... Sa traiti !!!A fost perfect programul ! Multumesc ! Am impresia ca a taiat putin din calitatea imaginii, dar ochiul meu nu vede, deci nu ma deranjeaza. Multumesc ! Mi-am facut treaba ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum