SHADYYY Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Apelez la cei care cunosc acest modem sa ma informeze si pe mine in privinta configurari.Stiu ca este monitorizat prin pagina Web (192.168.100.1 )dar nu stiu daca vine cu CD de instalate si cum se procedeaza la configurarea lui .Vreau sa-l schimb pe cel vechi care dadea rateuri mari cu modelul asta primit de la un amic.Multumesc. Link spre comentariu
former_Alfred Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Nişte drivere, ca să-l foloseşti pe USB, probabil s-ar găsi. Dar configurarea presupun că o face operatorul de cablu, nu clientul. Iar operatorul de cablu îl accesează prin CMTS, îi face update-uri din când în când etc.Cred că ar trebui să vorbeşti la provider, înainte de a-l schimba şi ţi-l configurează ei, dacă folosesc modelul. Oricum o să ţi-l vadă prin CMTS, nu e ca şi cum ţi-ai instala un router care n-are decât MAC-Address. Eu am schimbat un Thomson cu un Scientific Atlanta, pe vremea când aveam internet prin modem de cablu, însă providerul avea şi Scientific Atlanta în reţea, aşa că n-a fost nici o problemă. Dar am vorbit oricum cu ei, în prealabil. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum