xcenik Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Nu am gasit unde sa postez acest topic si am ales aici imi cer scuze daca este gresit. Am si eu o problema: am un router D-link DL-524 cu setariile: wirelss pe chanel 13 Beacon Interval 100 din (msec, range: 1~65535, default: 100) RTS Threshold 2432 din (range: 256~2432, default: 2432) Fragmentation 2346 din (range: 256~2346, default: 2346, even number only) DTIM Interval 3 din (range: 1~255, default: 3) Wireless mode e dat pe G TX Rates pe 54mbps. Bun acum vine partea urata.Ma conectez de pe telefon la wireless il folosesc 1 minut,2 minute dupa aceea numai pot naviga ca numai primesc pachete de date de la wireless(mi s-a intamplat si pe un nokia e63 si pe un iphone 2g).am aceeasi problema pe ambele telefoane...daca ma deconectez si ma conectez din nou merge ce merge si iar numai primesc pachete de date decat la un anumit interval si atunci putine pachete de date... Am cautat,m-am documentat in legatura cu asta si nu am gasit nici o configuratie optima pentru wireless la telefoane sa mearga neintrerupt(brici) Ce solutie imi puteti oferi,cum sa configurez routerul ca sa nu mi se mai "intrerupa" conectiunea wireless pe telefon...adica sa aiba flux continuu de date... Am incercat sa fiu cat mai explicit. Multumesc anticipat! Inca o data imi cer scuze daca am postat topicul in loc gresit:) Mentionez ca pe laptop conectat wireless nu am nici o problema.Internetu merge foarte bine!! Link spre comentariu
xcenik Postat Decembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2010 nimeni nu stie...:( Link spre comentariu
florin48 Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Incearca un update de firmware.. Link spre comentariu
xcenik Postat Decembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2010 l-am bagat pe unu mai vechi din 2006 v1.21 si la versiune de firmware tot pala din 2008 v3.12 imi arata Link spre comentariu
xcenik Postat Decembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2010 UPproblema inca nerezolvata Link spre comentariu
LostCell Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Incearca sa schimbi criptarea,pe rand,incerci wpa2,wpa,wep,.Dacă laptopu merge atunci problema e la telefon nu,un update la telefon poate ? Link spre comentariu
xcenik Postat Decembrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2010 hm criptarea:-?...nu e din cauza asta ca imi recunoaste wirelessu pe orice chiar si pe psp de update nu se pune problema ca face la fel si pe e63 si pe iphone 2g Conectatrea se face automat ca parola e tinuta minte de fiecare telefon in parte e de la transmisie...se blocheaza...il las 1 minut ...2...sidupa merge si iarasi se blocheaza transmisia...si asta se intampla doar la telefoane ca la psp si laptop merge de exemplu eu inainte am avut un Asus WL-520GC si nu am avut o pb cu el...doar ca la un moment dat numi mai mergea netu deloc la el numai primea nimic ...nujt ce a avut lam resetat tot nimic...cred ca sa stricat:))...dar la wireless mergea brici...nu se intrerupea deloc deloc http://www.vand-pc.ro/image.php?image=http://www.vand-pc.ro/admin/images/temp/WL-520GC.jpg&width=400 Link spre comentariu
LostCell Postat Decembrie 11, 2010 Partajează Postat Decembrie 11, 2010 E greu sa schimbi criptarea?pe rand.. Link spre comentariu
xcenik Postat Decembrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2010 tiam facut placerea sa schimb modul de criptare pe rand si nu e de la aia Link spre comentariu
xcenik Postat Decembrie 21, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2010 inca e nerezolvata problemadaca are cnv cv de adaugat il rog sa spunamultumesc Link spre comentariu
xcenik Postat Ianuarie 1, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2011 UP^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Link spre comentariu
dre Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Incearca intai sa schimbi canalul pe care transmite sau da-i pe auto . Daca nu merge schimba viteza pe b ,11mbs , da toate setarile pe default si da off la firewall. Link spre comentariu
The Stressmaker Postat Februarie 5, 2011 Partajează Postat Februarie 5, 2011 Am o teorie precum ca ar fi din cauza optiunilor de StandBy din telefoane (economia bateriei, prin deconectarea modului wireless / idle) care interfereaza cu managementul dhcp-ului din router. Routerul percepe ca deconectare de la retea cu expirarea leasing-ului pe cand telefonul percepe doar intrare in idle / stanby a modulului wireless. La reconectare telefonul incearca vechea legatura pe care routerul nu o mai recunoaste. Incearca sa dai fiecarui telefon o adresa de IP static si/sau foloseste un program de ping automat la o adresa de ip (a routerului) asa mentinand conexiunea activa. Spre exemplu, la un edimax 6104 wireless, vechi de cativa ani, inainte sa se blocheze din cauza supraincalzirii se blocheaza dhcp-ul, partea de ip static functioneaza pana la blocarea hardware. Acum, dupa adaugarea unui ventilator (solutie de criza!), dhcp-ul functioneaza aleator dar alocarea de ip static functioneaza corect, singura modificare fiind in fiecare telefon care se conecteaza la el (cateva optiuni setate in plus la conectare). Ca sa testezi teoria ar trebui, cu setarile pe care le ai acum pe dhcp, sa faci un download de cateva minute de pe un site lent (o pagina care se incarca in cateva minute) sau sa folosesti o aplicatie pentru youtube sau alt site cu filmulete, la care sa alegi un filmulet de 8-10 minute pe care sa il lasi sa ruleze. Daca filmul ruleaza corect, aceasta ar fi problema. Incearca, daca se poate, la "wireless mode" sa folosesti toate optiunile disponibile. Aici (Eng): http://forums.speedguide.net/showthread ... i-tweaking optiunea "Wake Duration" pare sa fie implicata in problema ta. Vezi daca gasesti ceva asemanator prin setarile routerului. Mai poti umbla la "RTS Threshold" scazand putin valoarea, e posibil sa ai interferente. Poate te ajuta ce am scris. Link spre comentariu
xcenik Postat Mai 28, 2011 Autor Partajează Postat Mai 28, 2011 va multumesc mult pentru ajutor...revin daca rezolv sau nu ceva:D Link spre comentariu
Vizitator sistems_ro Postat Mai 30, 2011 Partajează Postat Mai 30, 2011 ai rezolvat problema ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum