Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

HG 665b

cidul

Postări Recomandate

SalutCum reusesc ca setez la acest router LAN 3 , sa ia net [am facut;BASIC/WAN/LAN 3,debifat casuta si dat ,,submit ''] ledul de pe router lan 3 sta aprins ,insa nu am net....Ce mai trebuie setat ?.... Multumesc anticipat . cidul

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cidul

4

• sakal

1

wireless-ul l-am rezolvat...BASIC/WAN/WAN6 -si am selectat tot [adica si pe lan 3 si lan 4] ...BASIC/WAN/WAN 1 -si le-am deselectat de acolo ...Am dat ,submit, pentru setari, pe router ledurile de la lan 3 si lan 4 stau aprinse si nu transmit date ,deci nu am net ....Ce trebuie sa mai setez ca sa pot stabili conexiunea.... A facut cineva conexiunea si merge ?Daca suni la 1930 te redirectioneaza la 0903903903. Mai era un numar de asistenta, gratis, il stie cineva ?Cu multumiri anticipate .cidul

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Routerul HG 655b(corectat în mesajul anterior) este setat iniţial cu porturile LAN3 şi LAN4 pentru serviciul IPTV. Pentru activarea lor BASIC-WAN, se intră pe fiecare rubrică din listă şi se debifează LAN3 şi LAN4 urmat de submit iar pt conexiunea VDSL se pune bifa pe ele.(Eu am ADSL unde se foloseşte ultima conexiune din listă, cea cu routed VPI/VCI 0_35, pentru VDSL nu ştiu sigur, oricum orice greşală se poate remedia apăsând butonul RESET şi routerul revine la setările iniţiale.)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări