yo9hnf Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Hello !Am vazut pe acasa acum vreo 10 ani un film.....care nu stiu cum se numeste, si vreau sa-l caut pe net.Era film alb-negru, banuiesc ca facut in perioada interbelica.Personalul principal vrea sa se arunce (cred ca in seara de Craciun) de pe un pod dar vine un inger sau o fantoma care il salveaza si care-i arata cat de urat ar fi aratat orasul daca el nu ar fi existat ( el era un industrias parca)...Ii suna cuiva cunoscut ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 10, 2010 Partajează Postat Decembrie 10, 2010 Gand la gand, apropo de acest film superb. Si eu mi-am amintit de el, in perioada asta, si nu stiam cum se numeste. Am cautat si am gasit, se numeste It’s a Wonderful Life (1946). Filmul este superb, ai dreptate. Este considerat unul din cele mai bune filme de Craciun din toate timpurile. Tin minte, ca atunci cand l-am vazut pe acasa, acum ceva ani, a fost in dimineata Craciunului, pe la 11 si ceva. Mi-a placut foarte mult. Este un film tare frumos. Link spre comentariu
yo9hnf Postat Decembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 16, 2010 Exact asta-i filmul !!!! L-am dat jos si m-am uitat la el, dar color(at).Un film superb ! Mii de multumiri !Vi-l recomand tuturor! Link spre comentariu
laurex Postat Septembrie 29, 2011 Partajează Postat Septembrie 29, 2011 tot in aceeasi categorie: Miracolul de pe strada 34 Link spre comentariu
yo9hnf Postat Decembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2011 Am revazut " It’s a Wonderful Life (1946)" si iar m-a impresionat. Vi-l recomand ! Link spre comentariu
yo9hnf Postat Decembrie 7, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2011 tot in aceeasi categorie: Miracolul de pe strada 34 Foarte frumos ! Recomand "Miracle on 34th Street" (1947). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum