Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Suprafata conducatoare de curent electric

Vizitator andrey21

Postări Recomandate

Vizitator andrey21

am si eu o suprafata conducatoare de curent electric cu rezistenta aproape egala cu 0!!!daca o sectionez rezistenta devine infinit si eu as avea nevoie de o schema sau aparat de masura care sa imi deschida un circuit v-am atasat si o imagine !!!cand rezistanta este aproape egala cu 0 becul sa arda, cand o sectionez se deschide circuitul si becul nu mai arde!!!va rog ajutati-ma

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• yo9hnf

3

• remus68

1

Top autori în acest subiect

nu ca nu am!!de aia imi trebuie o schema electrica saui ceva de genu

Ce nu ai ?Ce este acea suprafata conductoare? Unde se foloseste ? Cum adica are rezistivitatea foarte mica, dar cand o sectionezi o are infinita ?E chiar atat de complicat sa explici ce vrei ?
Link spre comentariu
Vizitator andrey21

SUPRAFATA AIA ESTE O BUCATA DE FIER GROASA DE DE 1.5mm SI DACA O TAI VREAU SA IMI DESCHIDA CIRCUITUL ALA CU BEC !!!adica cand este intacta bucata de fier becul arde, cand tai bucata de fier becul se stinge

Link spre comentariu

SUPRAFATA AIA ESTE O BUCATA DE FIER GROASA DE DE 1.5mm SI DACA O TAI VREAU SA IMI DESCHIDA CIRCUITUL ALA CU BEC !!!adica cand este intacta bucata de fier becul arde, cand tai bucata de fier becul se stinge

Extrapoland bucata ta de FIER (?!) la un fir...Imagineaza-ti ca ai un bec legat cu doua fire la o baterie. Tai un fir...voila....Daca nu pui o poza sau nu explici mai clar ce vrei, o sa-ti inchid subiectul.
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări