Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

incarcare atv

Vizitator adibora

Postări Recomandate

Vizitator adibora

salut sint nou pe acest site si imi cer scuze daca nu am postat corect. am un atv de 300 cc la care releul incarca pina la 17 v turat. releul are 6 fire, 3 de la bobina trifazata [galbene]unul rosu la plus ,verde la minus si negru [acesta este legat la firul verde,care este fir de masa] am schimbat releul cu unul nou si tot asa incarca.ce as putea sa mai verific?[baterie 12v 12a]

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dorel_81

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Va salut! Aveati posibilitatea sa editati mesajul anterior fara a face dublu post. Daca releul de incarcare are 6 fire, 3 galbene vin la alternator, un fir la minus, unu la plus, si mai ramane unu care de obicei vine la plusul pe contact cheie (depinde de model). Precizati mai multe date despre atv, ce marca e? Poate gasim manualul si schema instalatiei electrice. Daca ziceti ca si releul nou are aceleasi simptome, posibil sa nu fie legat bine acel al 6-lea fir.

Link spre comentariu
Vizitator adibora

atv ul este chinezesc .motorul este replica suzuki gn 250.al 6 lea fir este negru si dupa ce trece din mufa regulatorului in instalatia atv ului este intors si legat la firul verde [asa a fost original].atv ul afost adus din anglia fara acte cred ca e marca shineraysi a venit cu unitatea cdi prajita.momentan am montat un cdi de bombardier si merge dar incarca prea mult .imi este frica sa leg firele de la regulator pe bateria lui siam legat pe o alta baterie de aceasi capacitate si o fierbe[bateria e buna]

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări