Vizitator adibora Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 salut sint nou pe acest site si imi cer scuze daca nu am postat corect. am un atv de 300 cc la care releul incarca pina la 17 v turat. releul are 6 fire, 3 de la bobina trifazata [galbene]unul rosu la plus ,verde la minus si negru [acesta este legat la firul verde,care este fir de masa] am schimbat releul cu unul nou si tot asa incarca.ce as putea sa mai verific?[baterie 12v 12a] Link spre comentariu
Vizitator adibora Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 un ajutor daca se poate. Link spre comentariu
dorel_81 Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Va salut! Aveati posibilitatea sa editati mesajul anterior fara a face dublu post. Daca releul de incarcare are 6 fire, 3 galbene vin la alternator, un fir la minus, unu la plus, si mai ramane unu care de obicei vine la plusul pe contact cheie (depinde de model). Precizati mai multe date despre atv, ce marca e? Poate gasim manualul si schema instalatiei electrice. Daca ziceti ca si releul nou are aceleasi simptome, posibil sa nu fie legat bine acel al 6-lea fir. Link spre comentariu
Vizitator adibora Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 atv ul este chinezesc .motorul este replica suzuki gn 250.al 6 lea fir este negru si dupa ce trece din mufa regulatorului in instalatia atv ului este intors si legat la firul verde [asa a fost original].atv ul afost adus din anglia fara acte cred ca e marca shineraysi a venit cu unitatea cdi prajita.momentan am montat un cdi de bombardier si merge dar incarca prea mult .imi este frica sa leg firele de la regulator pe bateria lui siam legat pe o alta baterie de aceasi capacitate si o fierbe[bateria e buna] Link spre comentariu
Vizitator adibora Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 am gasit aceasta schema de regulator.ceea ce nu stiu este cum sa identific infasurarea pe care este montat ,lighting switch'si care ar fi firul negru de la releul meu.multumesc.http://www.scribd.com/doc/5321965/GN250-Manual Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum