yo9how Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Buna seara, Are cineva, va rog schema in format electronic a statiei RTM 4MF?! Imi trebuie pentru un coleg incepator, iar eu nu stiu ce am facut cu ea... Va multumesc Link spre comentariu
radiomanyo Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Buna Seara !Trebuie sa cauti pe site-ul "radioamator.eu" sau "asrr.org" sau "yo3ksr.ro" , daca nu o cautare cu google si optiunea de afisare siteuri din Romania. Succes !radioman_yo Link spre comentariu
ywar2 Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Uita-te aici:viewtopic.php?f=29&t=11124&p=89605&hilit=rtm4mf#p89605 Link spre comentariu
yo9how Postat Decembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Multumesc mult pentru raspunsuri.Trebuie sa recunosc, e vina mea... aici pe forum nu am cautat, am incercat doar o cautare cu google Multumesc inca o data73 de yo9how Link spre comentariu
Flor Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Vezi ca reglajul partii de emisie e deosebit de delicat. Ma rog, dupa ce te asiguri ca sursa merge OK, incepi prin a verifica cat de bine mai sunt facute contactele de masa.Adica strangi cu cap, pt ca alfel rupi surubul sau gaura in care e bagat, ecranele, mufa de antena, speli, dar fara smirghel, hi,hi, releul care face comutare emisie receptie, etc..Evident ca fara sarcina artificiala discutia nu are sens..Succes. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum