Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hdd WD pareri

avolocaru

Postări Recomandate

Am nevoie de un hard disk, mai marisor sa zicem un maxim de 500Gb, sa-mi pun pozele si alte fisiere pe care vreau sa la pastrez. Inca de acum 100 de ani, de pe vremea cand butonam la 486, am "descoperit" marca Western Digital marca careia i-am ramas fidel in continuare. Totusi in ultimii ani nu mai sunt la curent cu acest domeniu si de aceea va rog sa-mi recomandati un hard disk WD. Sa zicem ca nu este o tragedie daca viteza de accesare este ceva mai mica, ma intereseaza in mod special fiabilitatea. Sa nu ma trezesc ca imi crapa instantaneu si fara motiv. Stie cineva un model anume recunoscut ca fiind foarte bun, sau care ar fi modelul pe care ar trebui sa-l evit?Merci

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• avolocaru

4

• former_Alfred

2

• Jimmy

1

• zoro

1

Top autori în acest subiect

In principiu ma intereseza, daca stie cineva sa-mi spuna "vezi ca modelul X este slab" si asta nu pentru ca s-a intamplat sa-l schimbe in garantie ci pentru ca in revista y sau exista semnale clare, cu care evident eu nu sunt la curent, cum ca acel model este slab cotat. Sau cumpara modelul z pt ca a fost premiat bla bla ca fiind hdd-ul anului.Altfel am sa cumpar un hdd nici prea scump nici prea ieftin, intrucat sper sa-mi fac un sistem nou cu un sistem RAID pt o protectie mai buna a datelor.Multumesc

Link spre comentariu

Cred că ar trebui să procedezi invers, să vezi ce modele de WD găseşti de cumpărat şi să cauţi pe Internet referinţe despre acele modele. N-are rost să cauţi un model anume, chiar dacă e foarte bun. Poate în România nu importă nimeni acel model foarte bun, aşa că mai bine vezi ce modele sunt disponibile pe piaţa de la noi şi evaluează calitatea acelora.

Link spre comentariu

Eu il am pe ăsta : http://www.emag.ro/hard_disk-uri/hdd-we ... WD5001AALS

Eu l-am luat doar de câteva luni , dar amicul care mi l-a recomandat are două de vreo doi ani și nu a avut probleme cu ele. E destul de silențios și un lucru important,are garanție 5 ani, deci teoretic, producătorul a fost preocupat ssă facă un lucru de calitate, dacă se așteaptă să funcționeze atâta fără probleme.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări