Vizitator AndreiPio Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Salut am si eu nevoie de un sfat..am facut o incinta[subwoofer] din pal de 2 cm..pentru un dif Domotec Germany..de 300w/4ohmi.Tin sa mentionez ca este o incinta cu difuzorul in interior..se aude foarte placut bassul fara tub de evacuare.[doar gaura7cmDiametrul]Iar cand ii pun tubul de plastic pentru evacuarea aerului parca il ineaca nu se mai aude la fel de profund ce gresesc..?astept un raspuns.Stima..de la un incepator:) Link spre comentariu
Optiplex Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 incinta cu difuzorul in interior ? vrei sa zici bandpass ? ...fara tubul de .. bass-reflex zici ca se aude mai bine ? daca suna inecat atunci as zice ca tubul e subdimensionat(nu e bien acordat) , da mai multe detalii legat de cutie , legat de difuzor(parametrii) si pune si niste poze cu el(subwooferul) Link spre comentariu
Vizitator AndreiPio Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Diful Domotec MS-800 300w/4ohmi...si scuzati cutia e urata dar se aude binisor voi incerca sa pun si o poza doua:))Multumesc;)) Link spre comentariu
Optiplex Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 linkul din pm nu merge . chiar nu are relevanta daca o cutie e urata sau nu daca e facuta bine (si dupa specificatii) chiar nu conteaza . nici eu nu sunt expert dar incerc sa ajut cum pot , am gasit un proiect de cutie pentru modelul tau . si atasez parametrii t/s , ii las pe cei mai priceputi ca mine sa se exprime . Link spre comentariu
Vizitator AndreiPio Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Multumesc;))..dar stii ce nu cred ca il voi modificavroiam sa stiu doar de ce cand ii pun tubul din plastic se infunda bassul.multumesc inca odata! Link spre comentariu
Jimmy Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Optiplex, si difuzorul lui de 8" unde vine montat pe incinta din proiectul postat de tine? (care daca erai atent vedeai ca e pentru un difuzor de 12"). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum