Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dilema cu Tubul de plastic!

Vizitator AndreiPio

Postări Recomandate

Vizitator AndreiPio

Salut am si eu nevoie de un sfat..am facut o incinta[subwoofer] din pal de 2 cm..pentru un dif Domotec Germany..de 300w/4ohmi.Tin sa mentionez ca este o incinta cu difuzorul in interior..se aude foarte placut bassul fara tub de evacuare.[doar gaura7cmDiametrul]Iar cand ii pun tubul de plastic pentru evacuarea aerului parca il ineaca nu se mai aude la fel de profund ce gresesc..?astept un raspuns.Stima..de la un incepator:)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Optiplex

2

• Jimmy

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

incinta cu difuzorul in interior ? vrei sa zici bandpass ? ...fara tubul de .. bass-reflex zici ca se aude mai bine ? daca suna inecat atunci as zice ca tubul e subdimensionat(nu e bien acordat) , da mai multe detalii legat de cutie , legat de difuzor(parametrii) si pune si niste poze cu el(subwooferul) :da

Link spre comentariu

linkul din pm nu merge . chiar nu are relevanta daca o cutie e urata sau nu :rade: daca e facuta bine (si dupa specificatii) chiar nu conteaza . nici eu nu sunt expert dar incerc sa ajut cum pot , am gasit un proiect de cutie pentru modelul tau . si atasez parametrii t/s , ii las pe cei mai priceputi ca mine sa se exprime :jytuiyu .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări