radu cnc Postat Decembrie 7, 2010 Partajează Postat Decembrie 7, 2010 Pot intra in posesia unei masini de ascutit scule AS4 dar care nu are nici un dispozitiv.Unde mai pot gasi dispozitive sau daca are cineva?Sunt curios, posesorii de freze cum si unde-si ascut sculele deoarece frezele de calitate pentru metal sunt scumpe, iar o lucrare de calitate se realizeaza cu scule de calitate. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 O masina de ascutit fara dispozitive, nu poate fi folosita decat pe post de polizor. Pentru ascutirea diferitelor tipuri de scule, trebuie sa existe dispozitive de deplasare plan-paralele (asemanatoare masinilor de rectificat plane) dispozitive de divizare, pentru scule cu mai multi dinti, menghine de prindere cu mecanisme de orientare in spatiul 3d. Toate se adauga la mecanismele si dispozitivele de orientare a pietrei de ascutit. Gama sortimentala a acestor dispozitive este foarte diversificata, tocmai pentru a se putea ascuti multitudinea de scule existente intr-un atelier. Link spre comentariu
radu cnc Postat Decembrie 8, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Am vazut ieri un dispozitiv de ascutire al frezelor cilindrice, este capabil sa ascuta pe spirala frezei! Dispozitivul are posibilitatea reglarii dupa pasul spiralei frezei care variaza dupa model, producator...Daca nu reusesc achizitionarea dispozitivului cred ca ma voi alege cum bine a-ti spus cu un polizor..., dar ce polizor... de vreo 800 de Kg. Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Sutele de kilograme nu ar fi nimic. Problema este cam cate sute de lei? Link spre comentariu
radu cnc Postat Decembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Dupa cum am spus in prima postare, Gratis Link spre comentariu
lorik199 Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Dupa cum am spus in prima postare, Gratis ori is eu chior, da n-ai scris nicaieri ca e gratis Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 9, 2010 Partajează Postat Decembrie 9, 2010 ori is eu chior, da n-ai scris nicaieri ca e gratisNu are importantanta. Calul de dar, nu se cauta la dinti Link spre comentariu
radu cnc Postat Decembrie 9, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2010 Ok, nu am scris cuvantul gratis..., am spus doar ca pot intrra in posesia unei masini de ascutit...Iar calul de dar nu se cauta la dinti ci la burta... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum