Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Masina de ascutit scule AS4...

radu cnc

Postări Recomandate

Pot intra in posesia unei masini de ascutit scule AS4 dar care nu are nici un dispozitiv.Unde mai pot gasi dispozitive sau daca are cineva?Sunt curios, posesorii de freze cum si unde-si ascut sculele deoarece frezele de calitate pentru metal sunt scumpe, iar o lucrare de calitate se realizeaza cu scule de calitate.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radu cnc

4

• lorik199

1

Top autori în acest subiect

O masina de ascutit fara dispozitive, nu poate fi folosita decat pe post de polizor. Pentru ascutirea diferitelor tipuri de scule, trebuie sa existe dispozitive de deplasare plan-paralele (asemanatoare masinilor de rectificat plane) dispozitive de divizare, pentru scule cu mai multi dinti, menghine de prindere cu mecanisme de orientare in spatiul 3d. Toate se adauga la mecanismele si dispozitivele de orientare a pietrei de ascutit. Gama sortimentala a acestor dispozitive este foarte diversificata, tocmai pentru a se putea ascuti multitudinea de scule existente intr-un atelier.

Link spre comentariu

Am vazut ieri un dispozitiv de ascutire al frezelor cilindrice, este capabil sa ascuta pe spirala frezei! Dispozitivul are posibilitatea reglarii dupa pasul spiralei frezei care variaza dupa model, producator...Daca nu reusesc achizitionarea dispozitivului cred ca ma voi alege cum bine a-ti spus cu un polizor..., dar ce polizor... de vreo 800 de Kg. :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări