mihailp Postat Octombrie 13, 2005 Partajează Postat Octombrie 13, 2005 Numai bine tuturor!Am nevoie de o schema de distribuitor de semnal de la un calculator la doua monitoare, care sa functioneze si cu cabluri de cca.5-6 m.Cu recunostinta,MihailPascu Link spre comentariu
Vizitator radu_cracu Postat Octombrie 14, 2005 Partajează Postat Octombrie 14, 2005 poate te ajuta schema asta http://www.anatekcorp.com/driving.htm Link spre comentariu
mihailp Postat Octombrie 14, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2005 Multumesc, am incercat-o dar consumul e prea mare.Poate stie cineva o varianta cu bufere CMOS, pentru ca in 304 scheme Elektor am gasit una cu TTL, dar n-am reusit sa procur.mp Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Octombrie 14, 2005 Partajează Postat Octombrie 14, 2005 Care este curentul maxim pe care-l poti furniza montajului?...Curentul consumat va fi relativ mare indiferent de componentele folosite, deoarece sarcina este pe 75 ohmi si daca se doreste compensarea capacitatilor parazite trebuie ca rezistentele catre +5V sa fie mici... Asa de test poti sa incerci sa maresti rezistentele de la 100 la 150 ohmi... :yawinkle: Link spre comentariu
mihailp Postat Octombrie 14, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2005 Tocmai capacităţile parazite sunt problema - de aceea aş încerca ceva cu bufere din seria mmc sau cd; cu componente discrete mai apar întârzieri RGB faţă de H şi V; deci schema cu trenzistori separaţi merge la monitoare (CGA etc.) de pe vremea când eram eu fecior.Oricum, mulţumesc.mp Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Octombrie 14, 2005 Partajează Postat Octombrie 14, 2005 Nu ai raspuns la intrebarea despre consumul de curent maxim cerut... :smt001 Nu vad de ce ar aparea intarzieri mari daca se folosesc tranzistoare rapide...Indiferent de tipul de buffere folosite, compensarea capacitatilor parazite se va face cu un consum de curent suplimentar. Deci nu va scade curentul consumat din +5V... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum