Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema sistem 5.1

clauuuu

Postări Recomandate

A inceput sa imi caraie boxele si la volum mic,mare..si cand nu ascult nimic ( chiar si cand e inchis ) woofer-ul scoate un sunet ( incet.. ca un vant ) si daca pun mana pe membrana vibreaza..inainte nu se intampla astaAveti idee de la ce poate fi?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• clauuuu

9

• Stefan

4

l-am dus la un magazin sa il repare..mi-a spus ca s-a ars o piesa..mi-a spus sa astept sa gaseasca piesa si o sa ma intrebe dupa daca imi permit sa o cumpar :jytuiyu cat poate sa coste? peste 100ron ?

Link spre comentariu

pai nu strica sa intrebi despre ce piesa e vorba, altfel platesti pentru un TDA2030 chinezesc 50 Ron :rade: teoretic nu trebuie sa iti ceara mai mult de 100Ron dar practic se poate intampla orice.

Link spre comentariu

pai nu strica sa intrebi despre ce piesa e vorba, altfel platesti pentru un TDA2030 chinezesc 50 Ron :rade: teoretic nu trebuie sa iti ceara mai mult de 100Ron dar practic se poate intampla orice.

am lm-uri in el :d
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări