Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ajutor matiz

suat

Postări Recomandate

Am un matiz din 2004 cu urmatoarea problema:in trafic mi s-a aprins becul de la frana de mana. Trasg de frana de mana...eliberez... nimic... becul oscila in intensitate cand era frana de mana lasata, iar cand o ridicam statea ferm aprins.[ la nr de chilometri facuti de la ultima alimentare, astept si becul de benzina sa se aprinda ] Ajung acasa... incui..plec... vad pe geam ca masina are pozitiile aprinse... cobor.. sa le sting... n-am reusit, Blocul de lumini era pe pozitia oprit, eu aveam luminile de pozitie aprinse si... beculetul rosu de la frana de mana aprins, fara contact pus.Pun contactul... revine la normal.. se sting pozitiile, totul revine la normal, mai putin becul de la frana de mana... scot contactul..se aprind pozitiile... pun contactul..se sting pozitiile... si tot asa. I-am scos borna... :jytuiyu Cam coincide cu momentul cand asteptam becul la benzina sa mi se aprinda.Ce poate sa aibe.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alfabit

2

• remus68

1

• suat

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Trebuie s-o iei incet-incet, controleaza placutele de frina ( nu mai stiu daca au senzor de uzura sau nu, al meu parca n-avea ), nivelul lichidului de frina in rezervor ( deasupra pompei de frina ), alte probleme electrice ( fire cu izolatia proasta sau roase de vreo tabla ) Eu am avut matiz pe care l-am vindut cit inca mai mergea, dar frinele nu mi-au facut niciodata probleme.Nimeni nu-ti poate da o solutie precisa de diagnosticare, trebuie vazuta masina si controlat.Da-mi o adresa de mail aici sau pe mp si-ti trimit un manual complet de service de matiz daca te pasioneaza electrica auto.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări