remus68 Postat Decembrie 18, 2010 Partajează Postat Decembrie 18, 2010 cam vibreaza aeru la port-bassDin moment se membranele difuzoarelor se misca, este normal sa se intimple asa! Link spre comentariu
Foryn Postat Decembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Cer si eu o parere, care au claritate mai buna dintre magnat supreme 800 sau wharfedale vardus vr-400? sau care sunt mai bune din ele? Link spre comentariu
ahegyes Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Cer si eu o parere, care au claritate mai buna dintre magnat supreme 800 sau wharfedale vardus vr-400? sau care sunt mai bune din ele?cele care iti plac tie mai mult. trebie sa le asculti pe fiecare si sa decizi care iti plac mai mult. Link spre comentariu
Foryn Postat Decembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2010 V-am intrebat pe voi pentru ca in oras la mine din pacate nu am unde sa le ascult, ca si mie mi-ar fii fost mult mai usor sa ma duc sa le ascult Link spre comentariu
ahegyes Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Gusturile sunt subiective, degeaba imi place mie cum suna, sau lui Gigel de la etajul 4, daca tie nu-ti place. Cam asta e!!!! Link spre comentariu
Shambala Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Nu se pune problema de "claritate mai buna" ci, exact asa cum spunea Adi, de gusturile fiecaruia in materie de sunet (timbru, "culoare", "nuanta", etc.). Link spre comentariu
gica70 Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 eu am legat boxele in serie. Foryne, le-ai fazat sau ai verificat fazarea inainte de inseriere? Link spre comentariu
Foryn Postat Decembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2010 numai, ca imi pun filtre pe ele de 4 ohmi, si asa o sa imi mearga si mai tare, asa pe 8 ohmi daca le tin...nu am amplificator asa de puternic, nici pe 4 ohmi nu are watii care trebuie pt boxe, dar totusi merge mai tare. Link spre comentariu
gica70 Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Da..m-ai lamurit. Link spre comentariu
Foryn Postat Decembrie 22, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2010 Azi au ajuns boxele magnat supreme 800, imi plac cum se aud, se aud destul de clar, numai norocu meu ca am tuburile de bass, ca altfel...aveam cam lipsa bass , dar oricum..se aude chiar tare cu sunet curat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum