Foryn Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Salutari, am si eu o intrebare, daca pun in interioru boxelor vata minerala, imi afecteaza difuzoarele? ca difuzoarele mele au sita in mijlocu maganetului (sunt difuri pt bass), sau afecteaza in aer? Link spre comentariu
ahegyes Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 In ce sens vrei sa stii daca le afecteaza???? Daca le face rau ori nu???? Link spre comentariu
Foryn Postat Decembrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2010 da, daca le face rau difuzoarelor Link spre comentariu
ahegyes Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Nu le face rau!!! Link spre comentariu
ratza Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Vată minerală? Voi sînteţi normali la cap? Aia e de fapt vată de sticlă, normal că afectează. Vrei să-ţi distrugi plămînii şi nu ştii cum? Link spre comentariu
Foryn Postat Decembrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2010 eu de aia am pus si intrebarea daca afecteaza si in aer Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Vata sticlata e f nociva. Cum o vezi incepi sa tusesti. Vata minerala e mai ok, dat tot trebuie sa ai grija.O solutie ar fi sa o imbraci intr-un filtru de hota, minet, sau orice material care sa retina particulele.Daca incinta e inchisa poti sa o lasi neimbracata. Link spre comentariu
Foryn Postat Decembrie 6, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2010 incinta e bass-reflex, oricum nu pun vata minerala...incerc sa caut vata simpla ceva de genu cum e la farmacie, ca aia este buna ca absorvant Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 intra particulele in suspensia difuzorului si in sistemul tau respirator si poti s-o dai in diverse... cica daca imbraci vata intr-o tesatura (saculeti) foarte deasa, ar fi mai bine... desi, in conditiile in care urechea ta n-o sa faca diferenta intre minet si vata de sticla, vata minerala, vata de roca, vata fibre ceramice, eu zic sa ramai pe prima varianta. Link spre comentariu
Foryn Postat Decembrie 7, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2010 si mai am o intrebare, cum e mai bine pentru subwoofere, daca au 2 difuri pe o cutie, e mai bine sa aiva inauntru o placa de pal intre difuri? sau e mai bine sa le las fara pal? Link spre comentariu
ahegyes Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 Cel mai bine e sa aiba fiecare incinta separata - daca e posibil !!! Link spre comentariu
Foryn Postat Decembrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2010 am cumparat vata dinaia de la farmacie, si am lipito in interioru boxei, numai ca mia ciuruit vata, cand i-am dat drumu la muzica, cu ce sa o lipesc?, ca eu am lipito cu aracet, dar se desprinde fasii din vata, o rupe... Link spre comentariu
Foryn Postat Decembrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2010 am rezolvat chestia cu vata, e o alta problema, dece cand leg 2 difuri in serie adica in 8 ohmi, un dif se misca mai tare si unu mai incet, dar daca bag cate un dif pe o iesire, se misca amandoua la fel, poate sa fie din cauza ca e amplificatoru mai slab decat boxele?, ca amplificatoru are 90w rms pe o iesire pe 8 ohmi, si boxele au 200w rms in 8 ohmi, numai daca bag un dif pe o iesire Link spre comentariu
TESSLA Postat Decembrie 13, 2010 Partajează Postat Decembrie 13, 2010 Au impedante diferite. Am mai legat difuzoare in serie, cu aceiasi impedanta si s-au comportat asemanator. Trebuie sa mentionez ca difuzoarele erau identice. Oricum nu recomand sa legi in serie difuzoarele. Pune filtre. Amplificatoru n-are treaba cu ce spui tu. Era o problema daca era mai puternic decat boxele. Link spre comentariu
Foryn Postat Decembrie 13, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2010 am masurat impedanta la ele, si eu aceeasi impedanta au 4 ohmi fiecare dif si chiar daca era omaju diferit, sa fie unu de 4 si unu de 8 ohmi, atunci ala de 4 ohmi, canta mai tare decat cel de 8 ohmi, daca bagam pe iesiri separate Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum