Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Afecteaza boxele?

Foryn

Postări Recomandate

• Răspunsuri 39
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Foryn

18

• TESSLA

7

• ahegyes

5

• CBI

2

Top autori în acest subiect

Vata sticlata e f nociva. Cum o vezi incepi sa tusesti. Vata minerala e mai ok, dat tot trebuie sa ai grija.O solutie ar fi sa o imbraci intr-un filtru de hota, minet, sau orice material care sa retina particulele.Daca incinta e inchisa poti sa o lasi neimbracata.

Link spre comentariu

intra particulele in suspensia difuzorului si in sistemul tau respirator si poti s-o dai in diverse... cica daca imbraci vata intr-o tesatura (saculeti) foarte deasa, ar fi mai bine... desi, in conditiile in care urechea ta n-o sa faca diferenta intre minet si vata de sticla, vata minerala, vata de roca, vata fibre ceramice, eu zic sa ramai pe prima varianta.

Link spre comentariu

am cumparat vata dinaia de la farmacie, si am lipito in interioru boxei, numai ca mia ciuruit vata, cand i-am dat drumu la muzica, cu ce sa o lipesc?, ca eu am lipito cu aracet, dar se desprinde fasii din vata, o rupe...

Link spre comentariu

am rezolvat chestia cu vata, e o alta problema, dece cand leg 2 difuri in serie adica in 8 ohmi, un dif se misca mai tare si unu mai incet, dar daca bag cate un dif pe o iesire, se misca amandoua la fel, poate sa fie din cauza ca e amplificatoru mai slab decat boxele?, ca amplificatoru are 90w rms pe o iesire pe 8 ohmi, si boxele au 200w rms in 8 ohmi, numai daca bag un dif pe o iesire

Link spre comentariu

Au impedante diferite. Am mai legat difuzoare in serie, cu aceiasi impedanta si s-au comportat asemanator. Trebuie sa mentionez ca difuzoarele erau identice. Oricum nu recomand sa legi in serie difuzoarele. Pune filtre. Amplificatoru n-are treaba cu ce spui tu. Era o problema daca era mai puternic decat boxele.

Link spre comentariu

am masurat impedanta la ele, si eu aceeasi impedanta au 4 ohmi fiecare dif si chiar daca era omaju diferit, sa fie unu de 4 si unu de 8 ohmi, atunci ala de 4 ohmi, canta mai tare decat cel de 8 ohmi, daca bagam pe iesiri separate

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări