Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

REGENERARE BATERII

dj_dexter1975

Postări Recomandate

Salutare din nou,ma intorc in cautarea unui sfat ,de fapt am mai deschis un topic nu demult cu privire la un electrostivuitor defect,care s-a rezolvat.De data asta ar fi vorba de bateriile acestui utilaj (12 elementi a cate 2V fiecare ,in serie..48V in total),care sunt destul de obosite,si in lucru nu tin mai mult de 20 de minute.Intrebarea mea ar fi daca are cineva cunostinte in domeniul acesta ,daca se mai pot regenera in vreun fel ,se pot schimba electlolitii,sau ce ar insemna remedierea cat de cat a acestor baterii fara a fi inlocuite,deoarece sunt destul de scumpe.La acumulatori pentru masina am mai exexutat spalaturi pentru a elimina depunerea de plumb ,si evident schimbat acidul ,dar in cazul acesta (ma refer la bateriile de electrostivuitor) nu prea stiu cum se procedeaza,si DACA se mai poate face ceva avand in vedere faptul ca sunt voluminoase si inserierea lor este facuta prin imbinarea directa a bornelor.Va multumesc ,oricare ar fi raspunsul ,prinde bine oricui macar pentru cultura noastra generala :da

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

1

• dj_dexter1975

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări