Vizitator floristeanu Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 sall va rog sa ma ajutati cu o problema sa-mi spuneti daca pot monta un aprinzator cu combustibil lichid intr-o soba de teracota a facut cineva asa ceva ??????????????? Link spre comentariu
yo9hnf Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 sall va rog sa ma ajutati cu o problema sa-mi spuneti daca pot monta un aprinzator cu combustibil lichid intr-o soba de teracota a facut cineva asa ceva ???????????????La ce iti foloseste sa ai un aprinzator cu gaz?Unul electric este mult mai simplu de pus...pentru ca oricum iti trebuie o scanteie ca sa aprinzi acel combustibil lichid pe care il ai.pentru inspiratie ai putea sa te uiti cum sunt traseele electrice dintr-un aragaz cu aprindere cu scanteie (electronica nu quartz). Link spre comentariu
kuchta Petru Postat Decembrie 6, 2010 Partajează Postat Decembrie 6, 2010 Florin, vrei sa aprinzi focul sau vrei sa faci o instalatie de incalzire cu combustibil lichid?. Petrica Link spre comentariu
Vizitator floristeanu Postat Decembrie 8, 2010 Partajează Postat Decembrie 8, 2010 vreu sa fac o instalatie de incalzire cu combustibil lichid Link spre comentariu
kuchta Petru Postat Decembrie 14, 2010 Partajează Postat Decembrie 14, 2010 Florin am posta pentru tine modul de executie detaliat cum se face o asemenea instalatie, dar se vede treaba ca postarea mea s-a dus in alta parte nici de cum la casuta" RASPUNDE". Daca nu mai apare raspunsul meu pentru tine, sa-mi dai o adresa de e-mail sa-ti scriu acolo. Petrica Link spre comentariu
Vizitator floristeanu Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 email [email protected] Link spre comentariu
Vizitator Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Ceva idei practice gasesti la nea gogu cautare "burner babington" sau "turk". Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum